Survivor 2024: «Την είδαμε να τρέχει σαν άλογο κούρσας...» - Οι σπόντες από Άιρα και Παππά για την νίκη της Χατζηγεωργίου

«Πρώτη φορά την είδα να τρέχει τόσο γρήγορα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Την είδαμε να τρέχει σαν άλογο κούρσας...» - Οι σπόντες από Άιρα και Παππά για την νίκη της Χατζηγεωργίου

Μετά από μια απαιτητική μονομαχία, η Χρύσα Χατζηγεωργίου, κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα, να παραμείνει στο Survivor. Ωστόσο τη νίκη της αυτή, σχολίασαν το βράδυ της Κυριακής 31/3, ο Αλέξης Παππάς και η Άιρα.

Τα σχόλια του Αλέξη Παππά και της Άιρα για την νίκη της Χρύσας Χατζηγεωργίου

«Η Χρύσα τελικά μας έδειξε ότι ναι, όντως έχει σοβαρό πρόβλημα στο πόδι της! Την είδαμε, ώπα ώπα, να τρέχει σαν άλογο κούρσας. Πρώτη φορά βλέπω τη Χρύσα να τρέχει τόσο γρήγορα. Τελικά, όμως η απειλή της, ότι εάν την ψηφίσουν θα πάει στη μονομαχία και θα φύγει περπατώντας, θα αποχωρήσει δηλαδή από το Survivor, ήταν μόνο απειλή και τίποτα άλλο» σχολίασε ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Έχω μείνει λίγο μόνος...» - Ο Σταμάτης Ταλαδιανός, "έφερε" φίλο του στον Άγιο Δομίνικο

«Επειδή έπαιξα με τη Χρύσα πρώτη, μου είχε πει ότι πονάει ακόμα. Τη ρώταγα κάθε φορά που ανεβαίναμε εκεί να ξεκινήσουμε το αγώνισμα, αν είναι καλά και αν είναι το πόδι της καλά και μου έλεγε "ναι, πονάω". Οπότε προσπαθούσα και γω να μην τρέξω στο 100%, να πάμε πιο μαζί και την είδα ότι έβαζε κανονικά ταχύτητα! Δεν την είδα να ταλαιπωρείται τόσο πολύ όσο περιμέναμε. Δηλαδή περίμενα μια ελάττωση στην ταχύτητα, κάποιον πόνο παραπάνω αλλά την είδα και έτρεχε με πολλή φόρα. Οπότε δεν ξέρω αν πονάει ή όχι, αλήθεια» τόνισε η Άιρα από την πλευρά της.