Survivor 2024: Ένταση στους πάγκους κατά την διάρκεια του αγώνα - Ξέσπασε ο Σταμάτης Ταλαδιανός

Τι συνέβη;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ένταση στους πάγκους κατά την διάρκεια του αγώνα - Ξέσπασε ο Σταμάτης Ταλαδιανός

Γεμάτος ένταση ήταν ο αγώνας ασυλίας που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 31/3 στο Survivor. Oι δύο ομάδες προσπάθησαν πολύ προκειμένου να κερδίσουν, να πάνε ως παρατηρητές στο αποψινό συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ ποια ομάδα νίκησε).

Ένταση στους πάγκους κατά την διάρκεια του αγώνα

Ωστόσο κατά την διάρκεια, υπήρξε διάχυτος ένας εκνευρισμός και από τις δύο ομάδες. Μπορεί ο Φάνης Μπολέτσης να κράτησε την ψυχραιμία του, ωστόσο από την πλευρά του, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, δεν κρατήθηκε και ξέσπασε.

Σταμάτης Ταλαδιανος «Έχω μείνει λίγο μόνος...»

Νωρίτερα ωστόσο ο Σταμάτης Ταλαδιανός, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα για την μοναξιά του και ξεκίνησε να μιλάει σε έναν φίλο του, που έχει έξω από το παιχνίδι, το Μόι.

«Ασχολούμαι με την καλύβα μου και το ψαροντούφεκο... παρ' όλα αυτά δεν σταμάτησα εκεί.. Με συγκίνησε πολύ το έπαθλο επικοινωνίας. ένιωσα την ανάγκη να κάτσω να πω και άλλα πράγματα, να φέρω στον Άγιο Δομίνικο τον φίλο μου τον Μόι να τα πούμε... Ο Μόι είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους που έχω έξω από το παιχνίδι, στην πραγματική μου ζωή. Και βρήκα μια καρύδα και ζωγράφησα το χέρι μου πάνω ώστε να μπορούμε να τα λέμε...

Του έλεγα την άποψή μου, του έλεγα τις σκέψεις μου. Μου έλεγε και αυτός τις δικές μου. Πολλές φορές θα μου έλεγε τι βλακείες είναι αυτές που σκέφτεσαι γιατί η αλήθεια είναι ότι εδώ πέρα μέσα είναι πάρα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ ψυχοφθόρο να μην μπορείς να μιλάς με τους δικούς σου.

Η αλήθεια είναι ότι στην δική μου ομάδα δεν είναι κανένα από τα άτομα που κάναμε παρέα, έχω μείνει λίγο μόνος, ξέρω ποιος είμαι ξέρω γιατί έχω έρθει και θα συνεχίσω δυναμικά να αγωνίζομαι για τους στόχους τους δικούς μου...» ανέφερε.