Survivor Sneak Preview (1/4) - Δείτε το λόγο που χωρίζονται αγόρια και κορίτσια: «Δεν τις έχουμε καμία ανάγκη!»

Στο επίκεντρο ο Τζέιμς, ο Φάνης και η Χρύσα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor Sneak Preview (1/4) - Δείτε το λόγο που χωρίζονται αγόρια και κορίτσια: «Δεν τις έχουμε καμία ανάγκη!»

Νέα εβδομάδα, νέες περιπέτειες για τους Survivors. Μπορεί το χθεσινό επεισόδιο να είχε εντάσεις, ενώ και στο σημερινό δεν πρόκειται να λείψουν οι διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες, αλλά κάθε Δευτέρα υπάρχει ένα ευχάριστο διάλειμμα. Ο λόγος φυσικά για τη στιγμή που φτάνουν οι νέες προμήθειες στην καλύβα, με Κόκκινους και Μπλε να περιμένουν πεινασμένοι αυτό το «δώρο».

Κάθε εβδομάδα η παραγωγή του Survivor δίνει στους παίκτες λίγο ρύζι, φακές και νερό, απ' τις οποίες φτιάχνουν και το... παραδοσιακό φακόρυζο, ωστόσο και αυτό θα γίνει αφορμή για να χωριστούν στα δύο οι Μπλε. Αγόρια και κορίτσια αφήνουν αιχμές εκατέρωθεν με τον Φάνη Μπολέτση από τη μία και την Χρύσα Χατζηγεωργίου από την άλλη να εκπροσωπούν τις δύο πλευρές. Τι ρόλο παίζει ο Τζέιμς Καφετζής;

Δείτε επίσης: Survivor trailer 1/4: «Πήραμε την απόφαση να...» - Ο Γιώργος Λιανός αφήνει "παγωτό" τους παίκτες! Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο

Αγόρια και κορίτσια σε κόντρα στο Survivor

Στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τα αγόρια αναλαμβάνουν το μαγείρεμα, ωστόσο πλέον ο Φάνης έρχεται σε δύσκολη θέση αφού σκέφτεται πως «Οι μόνες που δεν βοήθησαν είναι οι τρεις κοπέλες, η Σία, η Χρύσα και η Σταυρούλα. Είναι κάτι που με στενοχωρεί πολύ και δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ. Στην αρχή όλοι στηριζόμασταν στις μαγειρικές ικανότητες των κοριτσιών αλλά τώρα όλοι καταλαβαίνουμε πως δεν τις έχουμε καμία ανάγκη!»

Η Χρύσα από την άλλη πλευρά σχολιάζει την ενότητα που νιώθει στην ομάδα της πλέον, κόντρα σε ορισμένες κατηγορίες που είχαν ακουστεί για τον Τζέιμς Καφετζή: «Με τη νέα σύνθεση της ομάδας είμαστε όλοι μαζί και πολύ καλά, το έλεγα και στα παιδιά. Θυμόμουν πως όταν μαγειρεύαμε και τρώγαμε τότε, όλοι λέγαμε ότι το πρόβλημα είναι ο Τζέιμς. Εγώ θα πω ότι ο Τζέιμς είναι ακόμα στην καλύβα και η καλύβα είναι τέλεια! Απλά λέω!»

Δείτε το απόσπασμα: