Survivor 1/4: «Μεταφέρει πληροφορίες...» - Καταγγελία "βόμβα" για παίκτη των διάσημων

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 1/4: «Μεταφέρει πληροφορίες...» - Καταγγελία

Το βράδυ της Δευτέρας 1/4 ξεκίνησε ένα νέο επεισόδιο του Survivor στο κανάλι του ΣΚΑΙ και αμέσως βγήκαν τα μαχαίρια. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Γιάννη Περπατάρη, καθώς θεωρούν πως η παρέα με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βρίσκεται στους μπλε, δεν είναι μία απλή φιλία, αλλά υπάρχει και συμφέρον από πίσω.

Συγκεκριμένα, κατηγορούνται πως ίσως μεταφέρουν πληροφορίες σε εκείνον, ώστε να χάνουν οι διάσημοι και να μπορούν έτσι να διώχνουν όσους θέλουν. Εκείνοι, βέβαια, επιμένουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως μάλλον ζηλεύουν την καλή τους σχέση και τον γεγονός πως έχουν χάσει τον δικό τους φίλο, Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος έχει αποστασιοποιηθεί πια.

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό - Τον έπιασαν να κλέβει κι αποβάλλεται από το παιχνίδι άμεσα

Προβλήματα, όμως, έχουν και οι μπλε με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, διότι εκείνος θεωρεί πως τον κοροϊδεύουν κάθε φορά που μιλάει, ιδιαίτερα η Χρύσα, και πως δεν τον στηρίζουν, ενώ εκείνη και οι υπόλοιποι υποστηρίζουν πως έχει γίνει "πιόνι" του Αλέξη Παππά και πως ακόμα κι όταν μιλάει τον κοιτάει περιμένοντας να πάρει την έγκρισή του.

Δείτε επίσης: Ντέρμπι! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Και δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα προβλήματά τους στις καλύβες τους και πριν τον αγώνα ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα παραπάνω θέματα, μπροστά στον Γιώργο Λιανό.