MasterChef 8 (2/4): «Να ευχαριστήσουμε και τον σκηνοθέτη μας γιατί δεν έχει φανεί η φαλάκρα μου!» - Χαμός στο STAR από τα γέλια με τον Κουτσόπουλο

«Θέλετε να μου πείτε ότι ο σεφ ξυπνάει και φτιάχνει στη γυναίκα του ποσέ αβγουλάκια; Εγώ πιστεύω ότι παραγγέλνει ντελίβερι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (2/4): «Να ευχαριστήσουμε και τον σκηνοθέτη μας γιατί δεν έχει φανεί η φαλάκρα μου!» - Χαμός στο STAR από τα γέλια με τον Κουτσόπουλο

Το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου ξεκίνησε το δεύτερο επεισόδιο του MasterChef 8 για αυτή την εβδομάδα και σε αυτό έκανε την επανεμφάνισή του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που στο προηγούμενο έλειπε καθώς δεν αισθανόταν πολύ καλά. Είχε, μάλιστα, πολύ κέφι και έτσι δεν έλειψαν τα πειράγματα και με τους υπόλοιπους κριτές, αλλά και με τους παίκτες.

Ξεκίνησε, ουσιαστικά, να εξηγεί τους κανόνες του τεστ δημιουργικότητας που θα ακολουθούσαν οι διαγωνιζόμενοι, με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει: «Ξέρεις τι δεν είπες; Που θα μπορούσες να το πεις αν ήσουν σε φόρμα και επαγγελματίας... Να τους υπενθυμίσεις ότι έχουμε να κάνουμε με τεστ δημιουργικότητας».

«Παιδιά, υπενθυμίζω ότι σήμερα έχουμε να κάνουμε με τεστ δημιουργικότητας. Τι άλλο να πω; Πες, να τα ξεράσω όλα τώρα...», απάντησε εκείνος όλο έκπληξη, με τον πρώτο να συνεχίζει κάνοντας πλάκα: «Πες "να ευχαριστήσω πολύ τον Σωτήρη και τον Πάνο για την γαστρονομική υποστήριξη των τελευταίων Χ ετών"», αλλά εκείνος δεν μάσησε και ακολούθησε ο εξής επικός διάλογος:

Απίστευτο γέλιο στο MasterChef 8 με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δοθείσας της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τον Σωτήρη και τον Πάνο για την γαστρονομική υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, από τη μέρα που γνωριστήκαμε. Άλλο, άλλο!

Σωτήρης Κοντιζάς: Επίσης, "ζητάω συγγνώμη που στο MasterChef 1 δεν τους έπαιζα πινκ πονκ".

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Επίσης, θα ήθελα να κάνω μια αναδρομή στο παρελθόν και να ζητήσω εκ των υστέρων συγγνώμη γιατί στο MasterChef 1 όταν ο Σωτήρης και ο Πάνος ήταν νεούδια και εγώ παλαίουρας δεν τους έπαιζα πινκ πονκ... Να ευχαριστήσουμε και τον σκηνοθέτη μας γιατί δεν έχει φανεί η φαλάκρα μου! Και επειδή βλέπω τα επεισόδια, η κοιλίτσα του Πανούλη που έχει καταπιεί την μπάλα, φαίνεται φέτες!

Και μετά τα δικά τους πειράγματα, ο "θείος" στράφηκε και στους παίκτες, ρωτώντας τον Γιάννη Κούρτογλου, ποιο είναι το αγαπημένο του πρωινό γεύμα, το οποίο θα επέλεγε να φτιάξει για να εντυπωσιάσει και την σχέση του

«Γιαούρτι με φρούτα, μέλι, ξηρούς καρπούς, τσάι... Έτσι light. Αυτό θα της έφτιαχνα. Είμαι ξενέρωτος, σεφ», απάντησε εκείνος.

«Είσαι βαρετούλης. Πού είναι τα pancakes σου, τα φρούτα του δάσους, τα αβγά scrummbled, τα ποσέ;», αποκρίθηκε με την σειρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον αρχηγό της μπορντό μπριγάδας να δηλώνει στην κάμερα του STAR:

«Εντάξει, μπορεί να είμαι λίγο βαρετούλης, αλλά μπορεί να είμαι και της υγιεινής διατροφής. Θέλετε να μου πείτε ότι ο σεφ Κουτσόπουλος ξυπνάει και φτιάχνει στη γυναίκα του ποσέ αβγουλάκια; Εγώ πιστεύω ότι παραγγέλνει ντελίβερι στο κινητό».

Δείτε επίσης: Το μυστικό που κρατάει το παιχνίδι στην κορυφή - Ο λόγος που κατατρόπωσε τόσο εύκολα το Survivor