Survivor 2/4: «Α, γ@μ@σ@υ! Κατόπιν συνεννόησης με την παραγωγή...» - Τσακώθηκε άσχημα με τον Τζέιμς και τα παράτησε

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2/4: «Α, γ@μ@σ@υ! Κατόπιν συνεννόησης με την παραγωγή...» - Τσακώθηκε άσχημα με τον Τζέιμς και τα παράτησε

Ο αποψινός (2/4) αγώνας του Survivor αποδείχθηκε αρκετά δύσκολος και στην αρχή οι πόντοι μοιράζονταν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κάποια στιγμή, όμως, οι μπλε άρχισαν να παίρνουν προβάδισμα. Κάποιες από τις ήττες των κόκκινων ήταν και εκείνες τις Ασημίνας, η οποία επέλεξε να ξεκινήσει να παίζει παρά την εντολή των γιατρών.

Στα δεύτερα ματσαρίσματα, μιας που είδαν πως η Χατζηανδρέου ήταν πιο αδύναμη, θέλησαν να την ματσάρουν με την Σταυρούλα και την ώρα που το συζητούσαν, η ίδια πετάχτηκε και είπε πως δεν ξέρει αν θα παίξει στον δεύτερο γύρο και πως οι πιθανότητες τείνουν προς το όχι.

Τα ουρλιαχτά της Ασημίνας στον Τζέιμς στον αγώνα του Survivor

«Δεν μπορεί όταν το βρίσκει να παίζει και όταν δεν το βρίσκει να μην παίζει», δήλωσε τότε ο Τζέιμς Καφετζής και εκείνη έγινε έξαλλη και ξεκίνησε να φωνάζει: «Έχω υπογράψει ένα χαρτί...».

«Δεν έχει να κάνει με εσένα...», την διέκοψε ο παίκτης των μαχητών, με εκείνη να συνεχίζει να φωνάζει: «Άκου λίγο ρε φίλε! Βασικά δεν θα απολογηθώ σε σένα. Κατόπιν συνεννόησης με την παραγωγή έγινε. Α, γ@μ@σ@υ! Μην ξαναμιλήσεις για την υγεία μου. Μη ξαναμιλήσεις!» και τελικά έμεινε εκτός.

Δείτε επίσης: Ένα βήμα πριν την αποχώρηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Όσα έχουν κοπεί στο μοντάζ από το σημερινό επεισόδιο

Αυτός είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μέχρι στιγμής στον τάκο έχουν βγει η Ιωάννα Τζαβέλα και ο Σταμάτης Ταλαδιανός, επομένως δεν έχει καθοριστεί το φύλο των μονομάχων. Απόψε (2/4) θα συμβεί και αυτό. Οι επιλογές σιγά σιγά λιγοστεύουν και το θέμα είναι εάν θα κινηθούν στρατηγικά ή αγωνιστικά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι διάσημοι θα επιλέξουν να ψηφίσουν ξανά κοπέλα και με αυτό τον τρόπο ο παίκτης των αντιπάλων θα εξαιρεθεί από την τελική δοκιμασία αποχώρησης. Το όνομα που θα αναδειχθεί μέσα από την κάλπη είναι αυτό της Aira Adomaityte. Θα φανεί στην πορεία εάν έπραξαν σωστά...

Και αφού ο Σταμάτης εξαιρέθηκε, οι μαχητές θα πρέπει στη θέση του να διαλέξουν μία γυναίκα. Αυτή θα είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά από όλες στην ομάδα της και δεν θα μπορέσει να την γλιτώσει αυτή τη φορά.

Aira Survivor υποψήφια