My Style Rocks: Εντυπωσίασε η νέα παίκτρια Νατάσα Βελιανίτη – Δείτε την εμφάνιση και το βιογραφικό της

Είχε δηλώσει συμμετοχή ξανά στο παρελθόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Το Celebrity Crush τους κλήθηκαν να συναντήσουν σήμερα οι διαγωνιζόμενες στο My Style Rocks! Η Νατάσα Βελιανίτη έκανε την είσοδό της στο αποψινό επεισόδιο, γνώριμη πλέον στα πλατό του reality μόδας, καθώς είχε δηλώσει ξανά συμμετοχή το 2018. Στην πρώτη της εμφάνιση στον φετινό κύκλο συγκέντρωσε θετικά σχόλια από κριτές και κοινό.

Η Νατάσα πήγε σε κλαμπ με τον Kanye West και παρότι υπήρχαν ορισμένοι που κριτίκαραν το look της, συγκέντρωσε 7,3 στη βαθμολογία, που για πρώτη εμφάνιση θεωρείται ένας καλός μέσος όρος.

Δείτε επίσης: My Style Rocks - Ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε με κορμάκι και τους άφησε όλους άφωνους: «Κάτι έπεσε στο παντελόνι μου...»

Ποια είναι η Νατάσα Βελιανίτη

Νατάσα Βελιανίτη

Ηλικία: 30

Επάγγελμα: Μοντέλο, τραγουδίστρια

Μεγάλωσε στη Ζάκυνθο αλλά ζει στην Αθήνα. Αν και έχει σπουδάσει στη Φιλοσοφική δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτό. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελινγκ σε φωτογραφίσεις και επιδείξεις ενώ τα τελευταία δύο χρόνια τραγουδάει επαγγελματικά. Η τελευταία της συνεργασία ήταν με τον Σταμάτη Γονίδη, ενώ έχει κυκλοφορήσει και δικό της τραγούδι.

Η μόδα είναι κάτι που της άρεσε. Το στυλ της προσαρμόζεται ανάλογα με τη διάθεσή της. Δεν της αρέσει το ροκ ύφος και το boho γιατί θεωρεί πως δεν είναι στη δική της αισθητική. Ως χαρακτήρας είναι φιλική και λίγο παρορμητική. Το 2018 είχε συμμετάσχει ξανά στο My Style Rocks ωστόσο είχε αποχωρήσει σύντομα για προσωπικούς λόγους. Τώρα επιστρέφει γιατί θέλει να εξελίξει το στυλ της. Αυτό που θεωρεί πως θα τη δυσκολέψει είναι οι συνεχείς δοκιμασίες.