MasterChef 8 (4/4): «Σε πιέσαμε;» - Έβαλε τα κλάματα ο Γιάννης ξαφνικά, άφωνος ο Σωτήρης Κοντιζάς

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (4/4): «Σε πιέσαμε;» - Έβαλε τα κλάματα ο Γιάννης ξαφνικά, άφωνος ο Σωτήρης Κοντιζάς

Νέο επεισόδιο του MasterChef 8 ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 4 Απριλίου, με τους κριτές να μοιράζονται τις σκέψεις τους και να βαθμολογούν τα πιάτα της μπορντό μπριγάδας. Ο Γιάννης είναι ο αρχηγός αυτής, επομένως είναι και εκείνος που έπρεπε να λογοδοτήσει για τυχόν λάθη είτε δικά του είτε των συμπαικτών του.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, που μιλούσε ο Σοφοκλής, εκείνος δεν άντεξε, ενώ για ώρα προσπαθούσε να συγκρατηθεί, και για ξαφνικά ξέσπασε σε κλάματα, αφήνοντας άναυδους τους κριτές. «Τι έγινε; Θέλεις λίγο νεράκι;», τον ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς (δείτε εδώ πώς γνωρίστηκε με την σύζυγό του), με εκείνον να απαντά: «Όχι σεφ, μια χαρά. Άμα πιέζομαι είναι αντανακλαστικό».

Η στιγμή που ο Γιάννης ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές του MasterChef 8

Και τότε ο σεφ αναρωτήθηκε: «Σε πιέσαμε;». «Όχι σεφ, εσείς μια χαρά, καλά κάνατε…», απάντησε εκείνος, αλλά στη συνέχεια δήλωσε στην κάμερα του STAR: «Η μαγειρική για εμένα είναι όλη μου η ζωή. Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν ξυπνάω και το τελευταίο πράγμα πριν κοιμηθώ».

Ο παίκτης που έπιασαν στα πράσα να "κλέβει"

Σε μία νέα δοκιμασία υποβλήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου οι παίκτες του MasterChef 8. Καλεσμένος κριτής αυτή τη φορά ήταν ο Herve Pronzato, ο οποίος είναι σπουδαίο όνομα και σεφ της γαλλικής γαστρονομίας. Όσο, λοιπόν, οι διαγωνιζόμενοι μαγείρευαν, εκείνος συζητούσε με τους τρεις άλλους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, και τους αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό του για να παίρνουν σωστή γεύση οι μπανάνες.

Ο Ηλίας, ωστόσο, τους κρυφάκουσε και λίγο αργότερα είπε στους συμπαίκτες του: «Ακούς; Μας είπε ο σεφ να βάλουμε τις μπανάνες με τη φλούδα να καούν για να πάρουν γεύση». Η κίνησή του αυτή, όμως, δεν πέρασε απαρατήρητη και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον "έπιασε στα πράσα".

«Ηλία, να σε ρωτήσω, γιατί έβαλες τις μπανάνες μαζί με τις φλούδες», τον ρώτησε χαρακτηριστικά. «Δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται;», πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τους δυο τους να τον "πειράζουν".

«Έχω ακούσει έναν αστικό μύθο ότι αν βάλεις τις μπανάνες μέσα σε κάρβουνο παίρνουν πιο πολύ γεύση», τους απάντησε εκείνος γελώντας, χωρίς να θέλει να παραδεχθεί πως τους άκουσε.

Δείτε επίσης: «Σήμερα είχε γραμμένη συνταγή στα χέρια του!» - ''Χαλασμός'' με τον παίκτη που κατηγορήθηκε για σκονάκι