Survivor highlights 7/4: Τρόμος με το ατύχημα του Γιώργου Λιανού - Τι συνέβη στο συμβούλιο του νησιού;

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 7/4: Τρόμος με το ατύχημα του Γιώργου Λιανού - Τι συνέβη στο συμβούλιο του νησιού;

Έναν δυνατό αγώνα για την πρώτη ασυλίας της εβδομάδας παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 7/4 επεισόδιο του Survivor, στο οποίο βγήκε και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Έχουμε όλα τα highlights!

Αναλυτικά τα 7/3 highlights του Survivor

Ο Γιώργος Λιανός έκαψε τα φρύδια του: «Κάτι μυρίζει σαν ψησταριά!»

Ήθελε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο, αλλά του βγήκε από τη μύτη -ή μάλλον από τα φρύδια! Ο Γιώργος Λιανός μπήκε στο χώρο όπου θα πραγματοποιούνταν τα Παιχνίδια της Καραϊβικής στο Survivor, παίζοντας με έναν αναπτήρα, αλλά όπως φύσηξε τη φωτιά, του γύρισε μπούμερανγκ και κάηκε ο ίδιος.

«Survivors! Έκαψα τα φρύδια μου!», ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή μέσα από τις φλόγες, με τον Γιώργο Λιανό να καλύπτει το πρόσωπο του και να αναρωτιέται αν έπαθε ζημιά. «Καλωσήρθατε στα παιχνίδια της Καραϊβικής, το quiz των ερωτήσεων. Έχω φρύδια; Κάτι μυρίζει σαν ψησταριά», είπε με χιούμορ, με τους υπόλοιπους παίκτες να γελούν και να του κάνουν πλάκα.

Για την ιστορία, στα Παιχνίδια της Καραϊβικής κέρδισαν οι Κόκκινοι με τους νικητές να απολαμβάνουν ένα γλυκό έπαθλο.

Δείτε επίσης: Το μεγάλο ψέμα του Αλέξη Παππά - Τον ξεμπρόστιασε η Ευγενία Μπόρλα λίγο μετά την αποχώρησή της

Kυλίστηκαν στη λάσπη για τη νίκη

Πάλι μέσα έπεσαν τα spoilers! Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν δύσκολο στίβο μάχης γεμάτο λάσπες. Αυτή είναι μία ιδιαίτερη εβδομάδα στο Survivor, καθώς για τελευταία φορά οι δύο ομάδες ψηφίζουν χωριστά και έρχεται το πάρτι της ένωσης. Πρώην «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα βρεθούν στην ίδια παραλία και θα κληθούν να συμβιώσουν όλοι μαζί.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πάλεψαν λιγότερο για την ασυλία σήμερα ωστόσο, καθώς πέρα απ' την πολυπόθητη ασφάλεια, παιζόταν και ένα λαχταριστό γεύμα για τους νικητές. Επειδή η ψυχολογία είναι το παν στο παιχνίδι, κάθε μικρή νίκη μπορεί να κάνει τη διαφορά για τους πεινασμένους πλέον Survivors.

Με δεδομένο ότι πλησιάζουμε το πάρτι της ένωσης μάλιστα, και το μεγάλο γλέντι, ο παίκτης που θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα θα είναι ίσως ο πιο αδικημένος. Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, χαρακτήρισε αυτήν την αποχώρηση και την πιο στενάχωρη μάλιστα.

Όπως σας μετέδωσε πριν από λίγες ώρες το youweekly.gr, δεν ήταν έκπληξη η ομάδα που κατέκτησε τη νίκη και σήμερα, καθώς έχει συγκριτικό πλεονέκτημα όσον αφορά τους αγώνες. Μπήκαν δυνατά, πήραν προβάδισμα, και παρότι ήρθε η ανατροπή στη μέση, εκείνοι πήραν πίσω τον έλεγχο του αγώνα και δεν τον άφησαν μέχρι το φινάλε.

Τη νίκη κατέκτησαν οι Μπλε! «Είμαι πολύ χαρούμενη, όλη η ομάδα έδωσε το 100%. Ήμασταν καλοί, εκτός απ' το παζλ, αλλά αυτό δεν μας στέρησε πόντους», δήλωσε η Χρύσα Χατζηγεωργίου. «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και μία από τις τέσσερις ασυλίες είναι δική μας, θα φάμε κιόλας, ξεκίνησε φανταστικά η εβδομάδα», ανέφερε από την πλευρά του ο Φάνης Μπολέτσης.

Πρώτη υποψήφια η Άιρα Αντομαϊτύτε!

Αμέσως μετά οι Κόκκινοι κλήθηκαν να βγάλουν στον τάκο τον πρώτο τους παίκτη. Η απόφαση ήταν σχετικά εύκολη για εκείνους, καθώς το είχαν ξανακάνει στο παρελθόν. Ομόφωνα η ομάδα της έστειλε την Αίρα Αντομαϊτύτε ως πρώτη υποψήφια στη μονομαχία.