Survivor: ΌΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Αυτά τα χρήματα έχει μαζέψει για 14 εβδομάδες στο παιχνίδι η Ασημίνα Χατζηανδρέου

5ψηφιο το ποσό...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: ΌΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Αυτά τα χρήματα έχει μαζέψει για 14 εβδομάδες στο παιχνίδι η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Είναι η τρίτη και τελευταία - από ότι φαίνεται - φορά που συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξεκίνησε στο Survivor από μαχήτρια κι έχει καταλήξει όχι μόνο να βρίσκεται στην ομάδα των Διάσημων αλλά να είναι και μια από τις καλύτερες παίκτριες αυτής.

Την προηγούμενη σεζόν η συμμετοχή της τελείωσε άδοξα αφού αποβλήθηκε μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα εξαιτίας παραβίασης κάποιων κανονισμών και φέτος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο για να συνεχίσει ότι άφησε! Βέβαια, ποιος περίμενε πως ένας τραυματισμός θα μπορούσε να της κοστίσει το μέλλον της στο παιχνίδι;

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου για πάνω από 5 εβδομάδες είναι τραυματίας. Οι πόνοι δεν την αφήνουν να κοιμηθεί τα βράδια, στα αγωνίσματα μένει πλέον εκτός και απόψε το ματσάρισμα της Σταυρούλας Χρυσαειδή θα είναι το τελειωτικό της χτύπημα. Όπως βλέπουμε στο trailer (δείτε το εδώ) η Ασημίνα δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τον στίβο μάχης, το τραύμα της θα χειροτερέψει και με δάκρια στα μάτια στο συμβούλιο του νησιού θα ανακοινώσει στον Γιώργο Λιανό και στους συμπαίκτες της πως δεν νομίζει πως θα μπορέσει να επανέλθει ξανά.

Ήδη της έχει δοθεί αρκετό χρονικό περιθώριο να ανακάμψει, αφού παλιότερα οι παίκτες που κάθονταν λόγω τραυματισμού πάνω από 2 εβδομάδες, αποχωρούσαν αναγκαστικά και... λέτε να είναι αυτό το τέλος της; Όπως και να έχει η Ασημίνα αν φύγει τώρα από το παιχνίδι θα φύγει γεμάτη εμπειρίες, αναμνήσεις και... πολλά λεφτά.

Η αμοιβή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η Ασημίνα αμείβεται, φέτος, εβδομαδιαίως με 7.000 ευρώ άρα... για 14η εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι το ποσό που ακουμπά είναι τα 98.000 ευρώ!

Αν υπολογίσουμε και πόσα πήρε από τις προηγούμενες χρονιές... Α ρε Ατζούν!