Survivor 2024 - Κατέρρευσε η Δώρα Νικολή: «Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου, παλεύω με τον εαυτό μου»

Δεν συγκράτησε τα δάκρυά της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Κατέρρευσε η Δώρα Νικολή: «Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου, παλεύω με τον εαυτό μου»

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι παίκτες του Survivor μετά από τέσσερις μήνες στον ήλιο της Καραϊβικής, αντιμέτωποι με την πείνα και την κούραση. Πλέον δεν κρύβουν πόσο τους λείπουν οι δικοί τους άνθρωποι. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήρθε από τη Δώρα Νικολή, στο αποψινό επεισόδιο.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες μπουν στον στίβο μάχης, η παίκτρια των Κόκκινων έδειξε εμφανώς συγκινημένη πόσο θέλει να δει ξανά τα παιδιά της πίσω στην Ελλάδα, και δήλωσε πως αυτό την έχει ρίξει επίσης αγωνιστικά και ψυχολογικά.

«Σε περίπτωση που χάσουμε, θα ψήφιζα η ίδια τον εαυτό μου και όχι κάποιο αγόρι. Την τελευταία εβδομάδα δεν έφερα καμία νίκη. Αν δεν ανέβω, δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την Κατερίνα που παλεύει περισσότερο απ' όλες. Πρέπει να γίνω αυτό που ήμουν ή να αποδείξω σε μονομαχία πόσο δυνατή είμαι», είπε αρχικά η Δώρα Νικολή.

Δείτε επίσης: Survivor: «Να μπει να παίξει και λίγο, διακοπές έκανε! Τι survivor κάνει αυτή;» - Πυρά και αιχμές από τον Καραγκούνια για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η στιγμή που «λύγισε» η Δώρα Νικολή στο Survivor

Όταν ο Γιώργος Λιανός της ζήτησε να αιτιολογήσει την αγωνιστική της πτώση, εκείνη απάντησε βάζοντας τα κλάματα: «Είναι πολλά που γυρίζουν στο μυαλό μου. Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου, οπότε αυτό με ρίχνει ψυχολογικά. Παλεύω με τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή, κουράζομαι ψυχολογικά, οπότε θα το αφήσω εδώ.

Θα το παλέψω μόνη μου με 2-3 λόγια που μπορεί να μου πουν κάποια παιδιά. Και ο Αλέξης με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό. Πάντως δεν τα βάζω κάτω, ακόμα και αν δεν φέρω νίκες, θα συνεχίσω».