Survivor spoiler 10/4: ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Και όμως - Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Καιρός ήταν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 10/4: ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Και όμως - Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση

Τα πάνω κάτω έρχονται απόψε 10/4 το βράδυ στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί για το Survivor, καθώς μπλε και κόκκινοι θα τρέξουν στον στίβο μάχης για την τέταρτη και πολύ σημαντική ασυλία της εβδομάδας.

Θυμίζουμε, πως εχθές 9/4 έχασαν οι μπλε και έτσι κλείδωσε το φύλο της μονομαχίας, που θα δούμε την Πέμπτη 11/4. Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν, πριν προχωρήσουμε στο τρανταχτό spoiler, που ακολουθεί!

Με την υποψηφιότητα της Δώρας Νικολή ήταν επόμενο πως η μονομαχία θα είναι γυναικεία υπόθεση και έτσι μαζί της στον τάκο ακολουθούν και η Aira Adomaityte με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση 10/4 στο Survivor

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 10/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία

Πάμε τώρα στα σημερινά δεδομένα. Το Youweekly.gr και οι πηγές μας σας επιβεβαιώνουν πώς την ασυλία απόψε θα κερδίσουν ξανά οι μαχητές, επομένως οι διάσημοι θα βρεθούν στη δύσκολη θέση της υποψηφιότητας! Ή και όχι τόσο δύσκολη θέση...

Από τη στιγμή λοιπόν, που οι κόκκινοι θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να ψηφίσουν μια γυναίκα από την ομάδα τους θα πρέπει να σκεφτούν λογικά και να κάνουν κινήσεις, που θα τους δυναμώσουν. Ποια είναι εκείνη η γυναίκα από τους διάσημους, που δε μπορεί να φέρει νίκες;

Ε ναι, μία είναι στην παρούσα φάση η αδύναμη διάσημη παίκτρια και αυτή δεν είναι άλλη από την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ο τραυματισμός της δεν τη βοηθάει καθόλου αγωνιστικά και παρά το γεγονός, πως η Ασημίνα έχει ξανά μπει στα run δεν φέρνει τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Επομένως, οι διάσημοι δεν έχουν παρά να την ψηφίσουν σήμερα και εν τέλει η Χατζηανδρέου να είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση.