Survivor 10/4: «Το άδικο με πνίγει» - Ξέσπασε άσχημα η Σταυρούλα λίγο πριν τον αγώνα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 10/4: «Το άδικο με πνίγει» - Ξέσπασε άσχημα η Σταυρούλα λίγο πριν τον αγώνα

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου στο κανάλι του ΣΚΑΙ, ξεκίνησε να προβάλλεται ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor, κατά το οποίο οι γυναίκες, κυρίως της μπλε ομάδας, ξέσπασαν για το γεγονός τις τελευταίες εβδομάδες ψηφίζονται μόνο γυναίκες, κι αυτό γιατί κατά τη γνώμη τους, οι άντρες φοβούνται να αγωνιστούν σε δοκιμασίας αποχώρησης, διότι δεν θέλουν να χάσουν με τίποτα το πάρτι της ένωσης.

Η Σταυρούλα, μάλιστα, δεν δίστασε να το πει για άλλη μία φορά μπροστά σε όλους πριν αρχίσει ακόμα το σημερινό ματς, πετώντας τα βέλη της ακόμα και στους παίκτες της δικής της ομάδας, οι οποίοι δεν βγήκαν μπροστά να προστατεύσουν τις συμπαίκτριές τους που έχουν αποδεκατιστεί.

Το ξέσπασμα της Σταυρούλας στο Survivor

«Προσωπικά, είμαι πολύ ξενερωμένη γενικά για την γυναίκεια ψήφιση και όλο αυτό που έχει γίνει. Μου σκάει πολύ άσχημα και επειδή δεν είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει μόνο τον εαυτό του, δεν με νοιάζει αν θα ψηφιστώ και αν θα πάω στη μονομαχία, το έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή, δεν είμαι παρτάκιας, οπότε το άδικο με πνίγει κάποιες φορές. Είναι άδικο που η Χρύσα, από τη δική μας ομάδα τουλάχιστον, είναι υποψήφια, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Για να μην ψηφιστούμε θα πρέπει να το προσπαθήσουμε κυρίως οι γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία

Η Κατερίνα Δαλάκα συμφώνησε μαζί της, επισημαίνοντας πως είναι η εύκολη λύση να ψηφίζονται οι γυναίκες κάθε φορά. Παρόλα αυτά, και η ίδια ψήφισε ξανά γυναίκα στις τελευταίες ψηφοφορίες, αφού επιθυμία των κόκκινων είναι να διώξουν την Aira που είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά.

Δείτε επίσης: ΠΟΣΑ; - Τα χρήματα που έχει πάρει μέχρι στιγμής η Κατερίνα Δαλάκα για 14 εβδομάδες στο παιχνίδι