Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Θα φορούσα μίνι νυφικό, ένα προσόν έχουμε, να μην το αναδείξουμε;»

Θα φάμε κουφέτα;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Θα φορούσα μίνι νυφικό, ένα προσόν έχουμε, να μην το αναδείξουμε;»

Με αποκαλυπτική διάθεση ήρθαν οι παίκτες στα παιχνίδια της Καραϊβικής, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τις ερωτήσεις να φέρνουν κάθε είδους αντιδράσεις. Κόκκινοι και Μπλε χαλάρωσαν λίγο και απάντησαν στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού με επίκεντρο διάφορα μικρά trivia από παγκόσμια ρεκόρ και όχι μόνο.

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Χρύσα Χατζηγεωργίου αναμετρήθηκαν στην ερώτηση: «Τι μήκος έχει το μακρύτερο πέπλο νυφικού, σύμφωνα με το βιβλίο Guiness», όπου μάλιστα το ρεκόρ ανήκει σε Ελληνοκύπρια. Για την ιστορία ήταν κοντά στα... 7 χιλιόμετρα.

Η Ασημίνα δήλωσε πάντως πως της αρέσουν τα νυφικά με μεγάλη ουρά. Ο Γιώργος Λιανός δεν το άφησε να πέσει κάτω, ρωτώντας τη: «Αν το φόραγες θα ήταν maxi ή midi;», τη ρώτησε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, με εκείνη να απαντάει κατευθείαν: «Μίνι! Ένα προσόν έχουμε, να μην το αναδείξουμε;».

Δείτε παρακάτω το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο με την αντίδραση του Γιώργου Λιανού:

Η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Δάντη για την υποψηφιότητα της Ασημίνας στο Survivor

Αξίζει να σημειωθεί ότι απόψε η Ασημίνα θα μονομαχήσει για την παραμονή της στο παιχνίδι. Ο σύντροφος της, Χρήστος Δάντης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram το βράδυ της Τετάρτης 10/4 μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της παίκτριας. Για μία ακόμη φορά ο τραγουδιστής στηρίζει δημόσια την αγαπημένη του περιμένοντας να δει την έκβαση του αγώνα.

«Καλή τύχη αύριο! Μας έχει κάνει υπερήφανους με την αυτοθυσία σου, την ενσυνείδητη συμπεριφορά για την ομάδα σου, αλλά και γενικότερα με τη στάση σου. Μαζί σου μεγαλόκαρδο αγρίμι», έγραψε ο Χρήστος Δάντης. Οι δυο τους δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι, αλλά όσον αφορά το νυφικό, είναι μάλλον αδύνατο να το φορέσει στο πλευρό του, καθώς ο τραγουδιστής έχει κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους και δεν επιτρέπεται τέταρτος από την εκκλησία. Μόνο σε πολιτικό γάμο λοιπόν!