Survivor – Έληξε νωρίτερα από το αναμενόμενο ο αγώνας: Η απόφαση της παραγωγής έφερε αντιδράσεις από τους παίκτες

Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Έληξε νωρίτερα από το αναμενόμενο ο αγώνας: Η απόφαση της παραγωγής έφερε αντιδράσεις από τους παίκτες

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στον αποψινό αγώνα του Survivor, καθώς επικράτησε ο νόμος του Μέρφι: Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε. Οι κατασκευές έσπασαν, ο καιρός επιδεινώθηκε και κάπως έτσι αποφάσισαν όλοι να λήξουν πιο γρήγορα τον αγώνα, στους έξι πόντους αντί για τους συνηθισμένους δώδεκα, με νικητές τους Κόκκινους που επικράτησαν με σκορ 6-4.

Κάπως έτσι θα φανταζόταν κάποιος ότι θα ήταν οι μόνοι που θα απολάμβαναν το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού. Αμ δε... Η απόφαση της παραγωγής έφερε ρίγη συγκίνησης στους παίκτες και των δύο ομάδων του Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει πως όλοι θα είχαν την ευκαιρία να λάβουν μήνυμα από τους δικούς τους ανθρώπους. Δικαιωματικά, με δεδομένο ότι εκείνοι θα κέρδιζαν το έπαθλο, στο κατάλυμα μπήκαν πρώτοι οι Κόκκινοι πάντως.

Δείτε επίσης: Survivor – Κόντρα ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και την «υπολοχαγό Νατάσα», Κατερίνα Δαλάκα, που τον κατηγορεί ότι: «Δεν έχει πάει στρατό»

Τα highlights στον αγώνα του Survivor – Κατέρρευσε η Αναστασία

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν διαδραματίστηκε ένας έντονος αγώνας στο μεσοδιάστημα, καθώς οι παίκτες ενημερώθηκαν για την απόφαση της παραγωγής του Survivor όταν όλα είχαν τελειώσει. Στα highlights του σκληρού αγώνα που δόθηκε μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες ήταν η στιγμή που η Αναστασία Τσέρου κατέρρευσε αντιμέτωπη με την Άιρα Αντομαϊτύτε.

Η Αναστασία σταμάτησε να προσπαθεί από ένα σημείο και μετά, ενώ βγαίνοντας από τον στίβο ξέσπασε σε κλάματα μπροστά σε όλους. «Φοβήθηκα πάρα πολύ, έτρεμαν τα πόδια μου», έλεγε ανάμεσα σε λυγμούς, με τους συμπαίκτες της πάντως να την παρηγορούν τονίζοντας πως προέχει η σωματική και η ψυχική τους υγεία. Ομόφωνα αποφάσισαν να μην αγωνιστεί στη συνέχεια, για να μπορέσει να συνέλθει.