Survivor 2024 - Χρύσα Χατζηγεωργίου: Παραδέχτηκε όλη την αλήθεια για την πλαστική που έχει κάνει

Τι λέτε, φαίνεται;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Χρύσα Χατζηγεωργίου: Παραδέχτηκε όλη την αλήθεια για την πλαστική που έχει κάνει

Έπαθλο επικοινωνίας απόψε στο Survivor, για Κόκκινους και Μπλε εξίσου, μετά από απόφαση της παραγωγής. Όλοι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν ξανά τους δικούς τους και να διαβάσουν ένα σύντομο μήνυμά τους, ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και η Χρύσα Χατζηγεωργίου, που ξαναείδε τη μητέρα της, Ρούλα.

Η φωτογραφία που συνόδευε το μήνυμα, ωστόσο, ήταν όλα τα λεφτά καθώς φαινόταν ξεκάθαρα διαφορετική σε σχέση με σήμερα και δεν ήταν μόνο επειδή έχει περάσει καιρός... «Σε αυτή τη φωτογραφία είμαι μετά την πλαστική στη μύτη, είμαι πάρα πολύ πρησμένη», ανέφερε η Χρύσα Χατζηγεωργίου μέσα σε επιφωνήματα, αφού παραδέχτηκε ότι έχει επέμβει στη μύτη της. Αν δεν το έλεγε πάντως, πολύ πιθανό να μην το καταλάβαινε κανείς.

Δείτε επίσης: Survivor – Κόντρα ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και την «υπολοχαγό Νατάσα», Κατερίνα Δαλάκα, που τον κατηγορεί ότι: «Δεν έχει πάει στρατό»

Το μήνυμα της μητέρας της Χρύσας Χατζηγεωργίου στο Survivor

«Κοριτσάκι μου, είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για εσένα! Χρυσάκι μου συνέχισε να χαμογελάς και να λάμπει το πρόσωπό σου, είσαι η χαρά της ζωής! Απόλαυσε το παιχνίδι όπως το σκεφτόσουν εξαρχής και ζήσε την κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας. Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου και να θυμάσαι ό,τι σου έχω πει. Να έχετε δύναμη όλα τα παιδιά. Σε αγαπάμε πολύ», ανέφερε στο μήνυμά της η κ. Ρούλα, στέλνοντας δύναμη στην κόρη της.

«Για τη μαμά μου πεθαίνω, δεν έχω αγαπήσει άνθρωπο πιο πολύ στον κόσμο, τα κάνουμε όλα μαζί. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω τηλέφωνο, όταν γυρίσω στην Ελλάδα», είπε από την πλευρά της η Χρύσα Χατζηγεωργίου. Οι συμπαίκτες της δεν σταμάτησαν να της κάνουν πλάκα ότι... σύντομα θα επιστρέψει πίσω, τελικά ωστόσο τους διέψευσε κερδίζοντας τη μονομαχία με την Άιρα Αντομαϊτύτε.