Survivor highlights 11/4: Θρίλερ με την αποχώρηση - Τα κλάματα και η κατάρρευση μπροστά στον Γιώργο Λιανό

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 11/4: Θρίλερ με την αποχώρηση - Τα κλάματα και η κατάρρευση μπροστά στον Γιώργο Λιανό

Μια αποχώρηση αλλά και μια ανατροπή είχαμε στο χθεσινό 11/4 επεισόδιο του Survivor. Εκτός του όλοι οι παίκτες διάβασαν από ένα γράμμα της οικογένειας τους, μια παίκτρια έφυγε από το παιχνίδι και γυρίζει στην Αθήνα.

Αναλυτικά τα 11/4 highlights του Survivor

Δείτε επίσης: Survivor: Τρώνε ή όχι; Τι γίνεται; - Πόσο έχουν αλλάξει οι παίκτες εμφανισιακά μετά από τρεις μήνες

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Θα φορούσα μίνι νυφικό, ένα προσόν έχουμε, να μην το αναδείξουμε;»

Με αποκαλυπτική διάθεση ήρθαν οι παίκτες στα παιχνίδια της Καραϊβικής με τις ερωτήσεις να φέρνουν κάθε είδους αντιδράσεις. Κόκκινοι και Μπλε χαλάρωσαν λίγο και απάντησαν στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού με επίκεντρο διάφορα μικρά trivia από παγκόσμια ρεκόρ και όχι μόνο.

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Χρύσα Χατζηγεωργίου αναμετρήθηκαν στην ερώτηση: «Τι μήκος έχει το μακρύτερο πέπλο νυφικού, σύμφωνα με το βιβλίο Guiness», όπου μάλιστα το ρεκόρ ανήκει σε Ελληνοκύπρια. Για την ιστορία ήταν κοντά στα... 7 χιλιόμετρα.

Η Ασημίνα δήλωσε πάντως πως της αρέσουν τα νυφικά με μεγάλη ουρά. Ο Γιώργος Λιανός δεν το άφησε να πέσει κάτω, ρωτώντας τη: «Αν το φόραγες θα ήταν maxi ή midi;», τη ρώτησε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, με εκείνη να απαντάει κατευθείαν: «Μίνι! Ένα προσόν έχουμε, να μην το αναδείξουμε;».

Δείτε επίσης: Τα χρήματα που έχει πάρει μέχρι στιγμής η Κατερίνα Δαλάκα για 14 εβδομάδες στο παιχνίδι

Κόντρα ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και την «υπολοχαγό Νατάσα», Κατερίνα Δαλάκα, που τον κατηγορεί ότι: «Δεν έχει πάει στρατό»

Η ένωση του Survivor μπορεί να πλησιάζει, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ορισμένοι παίκτες δεν πρόκειται να συμφιλιωθούν μέχρι να μετακομίσουν στην ίδια παραλία. Ακόμα ένα δείγμα μας έδωσαν ο Τζέιμς Καφετζής και η Κατερίνα Δαλάκα που αντάλλαξαν «πυρά» στο χθεσινό συμβούλιο και έδωσαν συνέχεια στο αποψινό επεισόδιο.

Η Κατερίνα Δαλάκα είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην κάμερα του Survivor: «Ο Τζέιμς ανέφερε ότι θα έπρεπε να είμαι μόνιμη στο στρατό γιατί είμαι πολύ αυστηρή, του απάντησα ότι είμαι πολύ αυστηρή πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό μου και ότι δεν έχουμε αφήσει τις οικογένειες μας για να κάνουμε εδώ μόνο μουχαμπέτι. Γιατί μέσα από τον αγώνα πρέπει να είμαστε σοβαροί, τρώμε, παραμένουμε στο παιχνίδι, ερχόμαστε σε επικοινωνία με την οικογένεια μας. πότε πρέπει εκείνη την ώρα να υπάρχει μια σοβαρότητα και αυστηρότητα».

«Πρέπει ο καθένας να είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και γι’ αυτό που έχει έρθει να κάνει εδώ. Επίσης, ο Τζέιμς από που έβγαλε το συμπέρασμα για τον στρατό; Εφόσον ο ίδιος δεν έχει πάει στον στρατό. Όταν δεν έχεις πάει στον στρατό, καλό είναι να μην κάνεις σχόλια. Γιατί, όπως ούτε εγώ έχω πάει, δεν μπορώ να πω κάτι για τον στρατό. Κάτι που είναι πάρα πολύ ιερό για την χώρα μας και την πατρίδα μας».

Μετά από λίγη ώρα ο Τζέιμς θέλησε να πετάξει εκ νέου τα «καρφιά» του στην Κατερίνα, αποκαλώντας τη «υπολοχαγό Νατάσα» για τη σκληρή στάση της στο Survivor.

«Μετά το χθεσινό συμβούλιο, αυτό που κατάλαβα είναι ότι το πρόβλημα του Αλέξη και της υπολοχαγού Νατάσας, της Κατερίνας δηλαδή, δεν είναι τόσο ότι κάνω παρέα με τον Γκιουλέκα αλλά το ότι το έχουμε πάρει πιο πολύ στο χαβαλέ. Γιατί δεν είμαστε στρατιωτάκια για είμαστε φουλ αφοσιωμένοι στο τι θα πούμε και τι θα γίνει, αλλά να περάσουμε καλά, όσο καλά γίνεται σε αυτές τις συνθήκες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.

Και κατέληξε: «Η αλήθεια είναι ότι εμένα ο Γιώργος με έχει βοηθήσει πάρα πολύ γιατί είμαι εδώ πέρα δυο μήνες και περνάει πιο light αυτή η φάση από ότι περνούσε τότε που είχα ξαναέρθει. Μου είναι πιο εύκολο φέτος γιατί πραγματικά γελάω και έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουμε πολύ παρόμοιο χιούμορ. Νομίζω πως αυτό είναι, λοιπόν, που ενοχλεί και τον Αλέξη αλλά και την Κατερίνα».

Έληξε νωρίτερα από το αναμενόμενο ο αγώνας: Η απόφαση της παραγωγής έφερε αντιδράσεις από τους παίκτες

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στo Survivor, καθώς επικράτησε ο νόμος του Μέρφι: Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε. Οι κατασκευές έσπασαν, ο καιρός επιδεινώθηκε και κάπως έτσι αποφάσισαν όλοι να λήξουν πιο γρήγορα τον αγώνα, στους έξι πόντους αντί για τους συνηθισμένους δώδεκα, με νικητές τους Κόκκινους που επικράτησαν με σκορ 6-4.

Κάπως έτσι θα φανταζόταν κάποιος ότι θα ήταν οι μόνοι που θα απολάμβαναν το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού. Αμ δε... Η απόφαση της παραγωγής έφερε ρίγη συγκίνησης στους παίκτες και των δύο ομάδων του Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει πως όλοι θα είχαν την ευκαιρία να λάβουν μήνυμα από τους δικούς τους ανθρώπους. Δικαιωματικά, με δεδομένο ότι εκείνοι θα κέρδιζαν το έπαθλο, στο κατάλυμα μπήκαν πρώτοι οι Κόκκινοι πάντως.

Κατέρρευσε η Αναστασία

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν διαδραματίστηκε ένας έντονος αγώνας στο μεσοδιάστημα, καθώς οι παίκτες ενημερώθηκαν για την απόφαση της παραγωγής του Survivor όταν όλα είχαν τελειώσει. Στα highlights του σκληρού αγώνα που δόθηκε μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες ήταν η στιγμή που η Αναστασία Τσέρου κατέρρευσε αντιμέτωπη με την Άιρα Αντομαϊτύτε.

Η Αναστασία σταμάτησε να προσπαθεί από ένα σημείο και μετά, ενώ βγαίνοντας από τον στίβο ξέσπασε σε κλάματα μπροστά σε όλους. «Φοβήθηκα πάρα πολύ, έτρεμαν τα πόδια μου», έλεγε ανάμεσα σε λυγμούς, με τους συμπαίκτες της πάντως να την παρηγορούν τονίζοντας πως προέχει η σωματική και η ψυχική τους υγεία. Ομόφωνα αποφάσισαν να μην αγωνιστεί στη συνέχεια, για να μπορέσει να συνέλθει.

Στο νήμα κρίθηκε η αποψινή μονομαχία – Δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε

Θυμίζουμε ότι μέσα στην εβδομάδα βγήκαν προτεινόμενες η Άιρα Αντομαϊτύτε, η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η Δώρα Νικολή και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Πριν από τον αγώνα, η Ασημίνα δήλωνε πως φοβάται για το χέρι της, καθώς είναι τραυματισμένη, ενώ η Δώρα μπήκε αποφασισμένη να κερδίσει για τις κόρες της.

Οι δύο τους ήταν κι εκείνες που επικράτησαν πρώτες στην ψυχοφθόρα διαδικασία, με σχετική άνεση μάλιστα, και πήραν θέση στους πάγκους μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Η μπάλα ήταν πλέον στα χέρια της Χρύσας με την Άιρα.

Οι δυο τους έπαιξαν ισάξια, με την αποχώρηση να κρίνεται στον πόντο. Η Χρύσα κάποια στιγμή φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μέση της, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να τη σταματήσει. Τελικά εκείνη ήταν που επικράτησε, σε μία μονομαχία που έσπασε καρδιές και σήμαινε πως η Άιρα Αντομαϊτύτε επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα.

Αυτή η αποχώρηση είναι και η πιο στενάχωρη, όπως τόνισε στην αρχή της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός, καθώς η παίκτρια που αποχώρησε είναι και η τελευταία που δεν θα δει το πάρτι της ένωσης με όλα τα happenings που ετοιμάζει η παραγωγή, και κεντρικό καλεσμένο τον Σάκη Ρουβά. Η Άιρα ξέσπασε σε κλάματα από συγκίνηση μετά τον αγώνα, ενώ έπεσε στην αγκαλιά των συμπαικτών της και τους ευχαρίστησε για τα καλά τους λόγια.

«Παρόλο που έχασα, προσπαθούσα να έρθω με χαμόγελο, όπως κάνω πάντα. Όταν ήρθα δεν ήμουν σίγουρη αν θα κάτσω δύο εβδομάδες, πόσο μάλλον τρεις μήνες. Είμαι περήφανη που ήρθα εδώ και γνώρισα τόσο καλά παιδιά, ο καθένας τους έχει μοναδικό χαρακτήρα και καλοσύνη, αυτό θέλω να δείχνουν από εδώ και πέρα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία, χωρίς τραυματισμούς. Ευχαριστώ για την εμπειρία, το εκτιμώ», δήλωσε η Άιρα συγκινημένη αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες της.

Χρύσα Χατζηγεωργίου: Παραδέχτηκε όλη την αλήθεια για την πλαστική που έχει κάνει

Όλοι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν ξανά τους δικούς τους και να διαβάσουν ένα σύντομο μήνυμά τους, ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και η Χρύσα Χατζηγεωργίου, που ξαναείδε τη μητέρα της, Ρούλα.

Η φωτογραφία που συνόδευε το μήνυμα, ωστόσο, ήταν όλα τα λεφτά καθώς φαινόταν ξεκάθαρα διαφορετική σε σχέση με σήμερα και δεν ήταν μόνο επειδή έχει περάσει καιρός... «Σε αυτή τη φωτογραφία είμαι μετά την πλαστική στη μύτη, είμαι πάρα πολύ πρησμένη», ανέφερε η Χρύσα Χατζηγεωργίου μέσα σε επιφωνήματα, αφού παραδέχτηκε ότι έχει επέμβει στη μύτη της. Αν δεν το έλεγε πάντως, πολύ πιθανό να μην το καταλάβαινε κανείς.

«Κοριτσάκι μου, είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για εσένα! Χρυσάκι μου συνέχισε να χαμογελάς και να λάμπει το πρόσωπό σου, είσαι η χαρά της ζωής! Απόλαυσε το παιχνίδι όπως το σκεφτόσουν εξαρχής και ζήσε την κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας. Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου και να θυμάσαι ό,τι σου έχω πει. Να έχετε δύναμη όλα τα παιδιά. Σε αγαπάμε πολύ», ανέφερε στο μήνυμά της η κ. Ρούλα, στέλνοντας δύναμη στην κόρη της.

«Για τη μαμά μου πεθαίνω, δεν έχω αγαπήσει άνθρωπο πιο πολύ στον κόσμο, τα κάνουμε όλα μαζί. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω τηλέφωνο, όταν γυρίσω στην Ελλάδα», είπε από την πλευρά της η Χρύσα Χατζηγεωργίου. Οι συμπαίκτες της δεν σταμάτησαν να της κάνουν πλάκα ότι... σύντομα θα επιστρέψει πίσω, τελικά ωστόσο τους διέψευσε κερδίζοντας τη μονομαχία με την Άιρα Αντομαϊτύτε.