Survivor: Η Aira Adomaityte αποχώρησε λίγο πριν την ένωση - Πόσα χιλιάδες ευρώ πήρε

Έκπληξη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Η Aira Adomaityte αποχώρησε λίγο πριν την ένωση - Πόσα χιλιάδες ευρώ πήρε

Η 14η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 12/4 με την αποχώρηση της Aira Adomaityte, λίγες μόνο ημέρες πριν την ένωση των ομάδων όπου θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς.

Η Aira κατέβαλε μια σκληρή μάχη με την Χρύσα Χατζηγεωργίου, το πήγε πραγματικά πόντο στον πόντο αλλά η Χρύσα στο τελευταίο τους run πείσμωσε πολύ και δεν της άφησε περιθώρια αφού έριξε όλα τα τοτέμ με την πρώτη.

Με πόσα λεφτά αποχώρησε από το Survivor η Aira

H Aira αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από 3 ολόκληρους μήνες με δάκρια στα μάτια λέγοντας χαρακτηριστικά «Η αλήθεια είναι παρόλο που έχασα προσπαθούσα να έρθω εδώ με ένα χαμόγελο, όπως κάνω πάντα, είτε στις καλές είτε στις κακές στιγμές, να το δείχνω με ένα χαμόγελο. Όταν ήρθα εδώ πέρα δεν ήξερα αν θα κάτσω δυο εβδομάδες, πόσο μάλλον 3 μήνες. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ήρθα εδώ και γνώρισα τόσο καλά παιδιά, ο κάθε ένας τους έχει έναν μοναδικό χαρακτήρα και μια καλοσύνη μέσα του και θέλω αυτό να δείχνουν από εδώ και πέρα και στα αγωνίσματα και στα πάντα. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία με προσοχή, χωρίς τραυματισμούς θα βγω έξω και θα βλέπω το παιχνίδι από την τηλεόραση, τρώγοντας» και παίρνοντας τα εύσημα των συμπαικτών της για το καταπληκτικό παιχνίδι που έκανε.

Φεύγοντας, λοιπόν, από τον Άγιο Δομίνικο η Aira πήρε πολλά μαθήματα για την ζωή και 13.000 ευρώ.