First dates highlights: Η σωσίας της Στέλλας Κονιτοπούλου, ο 23χρονος σχεσάκιας και ο ώριμος Μανωλιός

Το μεγάλο άκυρο της βραδιάς

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
First dates highlights: Η σωσίας της Στέλλας Κονιτοπούλου, ο 23χρονος σχεσάκιας και ο ώριμος Μανωλιός

Το πιο αγαπημένο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, το First Dates, επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης 11/4, μέσα από την συχνότητα του Star και προκάλεσε για ακόμα μια φορά πληθώρα σχολίων στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Χ(twitter).

To Youweekly.gr που δεν έχασε λεπτό από την πρεμιέρα σας παραθέτει παρακάτω τα highlights της βραδιάς. Ποιοι βρήκαν τελικά τον έρωτα και ποιοι όχι;

Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα του First Dates

Δείτε επίσης: First Dates: Σούσουρο στο STAR με τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής 11/4 πρεμιέρας

Η σωσίας της Κονιτοπούλου και ο άντρας παλιάς κοπής

Θετική έκβαση φαίνεται ότι είχε το ραντεβού της Μερσίνης με τον Μανώλη στο First Dates αφού βρήκαν αρκετά κοινά σημεία μεταξύ τους. Λίγο η ηλικία, λίγο τα ίδια ακούσματα και η τσαχπινιά της Μερσίνης τον έκαναν να εντυπωσιαστεί αν και υπήρξαν στιγμές που ένιωσε αμήχανα.

Ακολουθώντας στο περίπου τον παραδοσιακό τρόπο του να δίνεις σε χαρτάκι τον αριθμό του τηλεφώνου σου, ο Μανωλιός έδωσε μια δόση σύγχρονης εποχής κι εννοείται πως το twitter δεν το άφησε ασχολίαστο.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως τα social απασχόλησε και η 56χρονη διαζευγμένη Μερσίνη αφού το κοινό βρήκε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Στέλλα Κονιτοπούλου.

Αν αναρωτιέστε πως έληξε αυτό το ραντεβού... ιδού:

Ο σχεσάκιας Αντώνης

Το άλλο του μισό πήγε να βρει στο παιχνίδι και ο Αντώνης και από την πρώτη στιγμή έβγαλε τη λίστα με το πώς θα ήθελε να είναι το ραντεβού του. Δηλώνει σχεσάκιας στα 23 του, επιλεκτικός πάνω από όλα και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι η πρώην σύντροφός του τον απάτησε.

Αυτό που τράβηξε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν η πέρλα που φόρεσε στο λαιμό του.

Το ραντεβού του Αντώνη δεν πήγε και πολύ καλά βέβαια, αφού στο τέλος το κορίτσι που τον συνόδευσε του έριξε άκυρο...