Survivor 14/4: Με μίνι στενά φορέματα & παγιέτες τα κορίτσια - Τα αγόρια εντυπωσιακά με φλοράλ ανοιχτά πουκάμισα στο πάρτι της ένωσης

Έβαλαν τα καλά τους και έγιναν αγνώριστοι οι παίκτες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 14/4: Με μίνι στενά φορέματα & παγιέτες τα κορίτσια - Τα αγόρια εντυπωσιακά με φλοράλ ανοιχτά πουκάμισα στο πάρτι της ένωσης

Kαι όμως η μεγάλη στιγμή για το πάρτι της ένωσης έφτασε στο Survivor και έτσι οι τηλεθεατές είδαν τους διάσημους και τους μαχητές σε μια απόλυτη αλλαγή, καθώς μπανιαρίστηκαν και έβαλαν τα καλά τους πριν τον καθιερωμένο διαγωνισμό τραγουδιού.

Κάποιοι μας εντυπωσίασαν περισσότερο και άλλοι λιγότερο μιας και γούστα είναι αυτά! Το μόνο σίγουρο είναι πως αγόρια και κορίτσια ανεξαιρέτως δε θύμιζαν σε τίποτα στους ταλαιπωρημένους παίκτες, που βλέπουμε όλους αυτούς τους μήνες να μάχονται.

Οι αλλαγές των παικτών στο πάρτι της ένωσης στο Survivor

Τα κοντά και μάξι φορέματα με ανοίγματα στην πλάτη και σκισίματα στα πόδια έκαναν αγνώριστες τις γυναίκες. Από την άλλη τα αγόρια επέλεξαν φλοραλ πουκάμισα με στενά παντελόνια και καπέλα ή γυαλιά ηλίου για να σταθούν στο πλευρό τους.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Από Πασχάλη Τερζή μέχρι Πάολα - Οι τραγουδιστές που επέλεξαν οι παίκτες για το πάρτι της ένωσης

Αυτοί οι δυο παίκτες κερδίζουν τον διαγωνισμό τραγουδιού στο πάρτι της ένωσης

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πιο "πολύτιμο" επεισόδιο για όλους τους τηλεθεατές και το πιο κομβικό σημείο για όλους όσους συμμετέχουν στο Survivor είναι το πάρτι της ένωσης! Μετά από 3 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, επιτέλους, σήμερα Κυριακή 14/4 τόσοι οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι θα μπανιαριστούν μετά από πολύ καιρό, θα ξυριστούν, θα βαφτούν, θα βάλουν τα καλά τους και θα διασκεδάσουν με τον Σάκη Ρουβά που θα βρίσκεται στο νησί να τραγουδήσει για την πάρτη τους και μόνο (δείτε πόσα λεφτά ζήτησε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει).

Μαζί με τον Σάκη Ρουβά, ωστόσο, θα ταξιδέψουν στο νησί για το μεγάλο αυτό πάρτι, η Ρία Κολοβού που πέρυσι είχε βγει νικήτρια του διαγωνισμού αλλά και ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Μάριο Πρίαμο που είχαν κερδίσει αυτό το "χρυσό" επεισόδιο σε μια δοκιμασία που είχε θέσει την προηγούμενη σεζόν ο Τούρκος παραγωγός.

Απόψε, αφού φάνε κι αφού πιουν οι παίκτες θα τραγουδήσουν ένας ένας τραγούδια που αυτοί έχουν επιλέξει και δυο από αυτούς θα κερδίσουν το μεγάλο δώρο: Του χρόνου, στο επόμενο Survivor, θα είναι καλεσμένοι στο πάρτι της ένωσης, όπως η Ρία Κολοβού είναι φέτος σε αυτό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, που μόλις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr μεγάλοι νικητές της βραδιάς θα είναι ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Γκιουλέκας! Ο τελευταίος, δε, γνωρίζω πως τραγούδησε το Gucci φόρεμα του Γιώργου Μαζωνάκη! Πεθαίνω...