Survivor 14/4: Ανακοινώθηκε ξαφνικά στο πάρτι της ένωσης από τον Λιανό - Άφωνοι διάσημοι και μαχητές

Από το πουθενά, έγινε γνωστό πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 14/4: Ανακοινώθηκε ξαφνικά στο πάρτι της ένωσης από τον Λιανό - Άφωνοι διάσημοι και μαχητές

Αγνώριστοι ήταν οι παίκτες του Survivor στο σημερινό 14/4 επεισόδιο, καθώς αγόρια και κορίτσια ετοιμάστηκαν και έβαλαν τα καλά τους για το πάρτι της ένωσης και τον πολύ διασκεδαστικό διαγωνισμό τραγουδιού, που θα ακολουθούσε.

Αφού λοιπόν, μαχητές και διάσημοι ήπιαν το ποτό τους και έφαγαν στο πρώτο πλούσιο τραπέζι κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι, στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο χώρο που θα διεξαγόταν ο διαγωνισμός.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 15/4: «Όχι Θεέ μου!» - Η αλλαγή που ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός! O Καφετζής σκουπίζει την μύτη του με την Κόκκινη μπαντάνα

Η ξαφνική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο πάρτι ένωσης του Survivor

Εκεί λοιπόν, τους περίμενε μια ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό, η οποία εδώ στην Ελλάδα είναι γνωστή. Με μεγάλη χαρά ο παρουσιαστής του Survivor αποκάλυψε στους παίκτες, πως ο ΣΚΑΪ έχει δώσει την παρουσίαση του My man can στον Φάνη Λαμπρόπουλο, ο οποίος έκανε ζωντανή σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο και μίλησε με τους διαγωνιζόμενους.

Οι εμφανίσεις των παικτών για το πάρτι

Κάποιοι παίκτες μας εντυπωσίασαν περισσότερο και άλλοι λιγότερο μιας και γούστα είναι αυτά! Το μόνο σίγουρο είναι πως αγόρια και κορίτσια ανεξαιρέτως δε θύμιζαν σε τίποτα στους ταλαιπωρημένους παίκτες, που βλέπουμε όλους αυτούς τους μήνες να μάχονται.

Τα κοντά και μάξι φορέματα με ανοίγματα στην πλάτη και σκισίματα στα πόδια έκαναν αγνώριστες τις γυναίκες. Από την άλλη τα αγόρια επέλεξαν φλοραλ πουκάμισα με στενά παντελόνια και καπέλα ή γυαλιά ηλίου για να σταθούν στο πλευρό τους.