Survivor highlights 14/4: Η ανακοίνωση "βόμβα" του Λιανού, οι παίκτες που κέρδισαν και ο πανζουρλισμός με τον Ρουβά

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 14/4: Η ανακοίνωση

Το πάρτι της ένωσης του Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 14/4 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι παίκτες τραγούδησαν, ενώ από την άλλοι τους ξεσήκωσε όλους ο Σάκης Ρουβάς. Ποιοι παίκτες κέρδισαν τον μουσικό διαγωνισμό;

Αναλυτικά τα 14/4 highlights του Survivor

Δείτε επίσης: Τηλεθέαση Survivor: Τι νούμερα έκανε το πάρτι της ένωσης - Ανέβηκε στα ύψη όταν εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς

Πυρ και μανία ο Αλέξης Παππάς - Η αντίδρασή του στο άκουσμα της έλευσης του Τζέιμς Καφετζή

Θυμίζουμε πως μετά το πάρτι της ένωσης διάσημοι και μαχητές θα πρέπει να συμβιώνουν όλοι μαζί σε μία παραλία! Η ένωση ουσιαστικά των ομάδων για κάποιους θα είναι ευχάριστη και για άλλους το αντίθετο...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αντίδραση του Αλέξη Παππά, όταν στα πλαίσια της πλάκας του ανέφεραν πως οι μπλε καταφθάνουν και πως έχει κάνει ''κράτηση'' για εννιά άτομα ο Τζέιμς Καφετζής. Πως αντέδρασε; Δείτε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor: Τρώνε ή όχι; Τι γίνεται; - Πόσο έχουν αλλάξει οι παίκτες εμφανισιακά μετά από τρεις μήνες

Με μίνι στενά φορέματα & παγιέτες τα κορίτσια - Τα αγόρια εντυπωσιακά με φλοράλ ανοιχτά πουκάμισα στο πάρτι της ένωσης

Oι τηλεθεατές είδαν τους διάσημους και τους μαχητές σε μια απόλυτη αλλαγή, καθώς μπανιαρίστηκαν και έβαλαν τα καλά τους πριν τον καθιερωμένο διαγωνισμό τραγουδιού.

Κάποιοι μας εντυπωσίασαν περισσότερο και άλλοι λιγότερο μιας και γούστα είναι αυτά! Το μόνο σίγουρο είναι πως αγόρια και κορίτσια ανεξαιρέτως δε θύμιζαν σε τίποτα στους ταλαιπωρημένους παίκτες, που βλέπουμε όλους αυτούς τους μήνες να μάχονται.

Τα κοντά και μάξι φορέματα με ανοίγματα στην πλάτη και σκισίματα στα πόδια έκαναν αγνώριστες τις γυναίκες. Από την άλλη τα αγόρια επέλεξαν φλοραλ πουκάμισα με στενά παντελόνια και καπέλα ή γυαλιά ηλίου για να σταθούν στο πλευρό τους.

Ανακοινώθηκε ξαφνικά στο πάρτι της ένωσης από τον Λιανό - Άφωνοι διάσημοι και μαχητές

Αφού λοιπόν, μαχητές και διάσημοι ήπιαν το ποτό τους και έφαγαν στο πρώτο πλούσιο τραπέζι κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι, στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο χώρο που θα διεξαγόταν ο διαγωνισμός.

Εκεί λοιπόν, τους περίμενε μια ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό, η οποία εδώ στην Ελλάδα είναι γνωστή. Με μεγάλη χαρά ο παρουσιαστής του Survivor αποκάλυψε στους παίκτες, πως ο ΣΚΑΪ έχει δώσει την παρουσίαση του My man can στον Φάνη Λαμπρόπουλο, ο οποίος έκανε ζωντανή σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο και μίλησε με τους διαγωνιζόμενους.

«Είχα φέρει ξύδι από το Αίγιο στην Ασημίνα, αλλά...» - Η εμφάνιση του Καραγκούνια, το τραπ τραγούδι & το ''καρφί'' στη Χατζηανδρέου

Μια guest εμφάνιση έκανε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στο πάρτι της ένωσης, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 14/4. Θυμίζουμε εδώ, πως ο πρώην παίκτης είχε κερδίσει στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού και έτσι είχε ένα δωρεάν εισιτήριο για φέτος.

Ο γνωστός λοιπόν μισθοφόρος επέστρεψε στο νησί και ανέβηκε με μεγάλη χαρά στη σκηνή για να ερμηνεύσει το ''Unique''. Πριν όμως πιάσει το μικρόφωνο ο Τάκης Καραγκούνιας δεν άντεξε και έριξε το ''καρφί'' του με αποδέκτη την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ξεσήκωσε τους παίκτες με το κομμάτι του και κυρίως με τη σκηνική του παρουσία. Ο Τζέιμς μάλιστα συμπλήρωνε την εμφάνιση του Τάκη χαρίζοντας γέλιο στο κοινό και στους συμπαίκτες του.

«Στην Ασημίνα την φίλη μου είχα φέρει και ξύδι από το Αίγιο, αλλά δε με άφησαν να της το φέρω», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Μου κρατάει έκπληξη η παραγωγή το τραγούδι, που θα πω. Σίγουρα θα πω, αφού πάω που πάω. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δε χάρηκαν με το ενδεχόμενο της επιστροφής μου, επειδή έχουν κλέψει κανόνες του παιχνιδιού.

Θα χαρώ που θα δω τη Σταυρούλα, είναι η αγαπημένη μου παίκτρια. Θέλω να γνωρίσω τον Σταμάτη, γιατί ξέρω το παιχνίδι, τα on και off camera τα έχω ζήσει δύο φορές. Ο Σταμάτης είναι ένα παρεξηγημένο άτομο και θέλω να τον γνωρίσω από κοντά. Με όλα τα παιδιά, δεν έχω θέμα. Σίγουρα δε θα μιλήσω στην Ασημίνα.

Θέλω στην τελική τετράδα να σίγουρα τη Σταυρούλα, τη Δαλάκα να και μιλάει άσχημα για εμένα - πρόβλημά της - είναι καλή παίκτρια, της αξίζει να είναι στον τελικό. Επίσης, τελικό θέλω να δω τον Σταμάτη», είχε πει ο Τάκης Καραγκούνιας στο Fay's Time τη Δευτέρα 8/4/24 λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι νικητές στον διαγωνισμό τραγουδιού

Του χρόνου λοιπόν στο Survivor θα ταξιδέψουν ως φετινοί νικητές, ο Τζέιμς Καφετζής που είπε το ''Let me entertain you'' και ο Γιώργος Γκιουλέκας με το ''Γκούτσι φόρεμα'' - όπως πολύ σωστά σας τα είχαμε πει εδώ και λίγες ημέρες από το Youweekly.gr

Ο απόλυτος πανικός με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά - Συγκίνηση για την Ασημίνα με την αφιέρωσή της στον Δάντη

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του Survivor δε θα μπορούσαν να καλέσουν καλύτερο τραγουδιστή για το φετινό πάρτι της ένωσης που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 14/4 από τον έναν και μοναδικό Σάκη Ρουβά.

Προς το τέλος του επεισοδίου ο No1 ποπ τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε τους παίκτες του ριάλιτι, που τον περίμεναν εδώ και ημέρες με πολύ μεγάλη ανυπομονησία. Το απόλυτο πάρτι στήθηκε πάνω και κάτω από τη σκηνή με τον Σάκη να κάνει αυτό, που ξέρει καλά!

Ερωτικά και χορευτικά κομμάτια από τη δισκογραφία του Ρούβα ακούστηκαν, με τους Survivors να ξεφαντώνουν με την ψυχή τους! Αντίστοιχα και ο ίδιος ο Σάκης έδειχνε να απολαμβάνει το κάλεσμα του Ατζούν και τη μοναδική βραδιά, που διοργανώθηκε για να διασκεδάσουν οι διαγωνιζόμενοι.

Στα highlights της βραδιάς δε θα μπορούσε να λείπει η αφιέρωση της Ασημίνας στον σύντροφό της και καλό φίλο του Σάκη, Χρήστο Δάντη. Ρουβάς και Χατζηανδρέου λοιπόν, είπαν μαζί το ''Σ' έχω ερωτευτεί'' για να ακουστεί δυνατά εδώ στην Ελλάδα.