Survivor spoiler (15/4): Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση μετά την ένωση

Τέλος το πάρτι, τα κεφάλια μέσα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler (15/4): Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση μετά την ένωση

Μόνο για ένα βράδυ κράτησε ο χορός και το τραγούδι για τους παίκτες του Survivor που έφτασαν στα μισά του παιχνιδιού, με τις εντάσεις να επιστρέφουν απόψε (15/4) και με μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού να αναστατώνει τις δύο ομάδες!

Η επιστροφή στις καλύβες στην ίδια όμως παραλία άλλους τους ενώνει και σε άλλους δημιουργεί αποστάσεις… Ο Τζέιμς και ο Γιώργος Γκιουλέκας δείχνουν να χαίρονται που επιτέλους ενώθηκαν όμως ο δεύτερος αναγνωρίζει πως θα ήταν καλό να κρατήσει τα προσχήματα για την ηρεμία της ομάδας του.

Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση στο Survivor είναι άντρας

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε ποιους θα φανεί η κούραση από το πάρτι; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η νίκη πηγαίνει στους Μπλε, που σημαίνει ότι οι Κόκκινοι καλούνται να πάνε ξανά στην κάλπη και να επιλέξουν έναν παίκτη για υποψήφιο σε αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Survivor 14/4: Ο απόλυτος πανικός με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά - Συγκίνηση για την Ασημίνα με την αφιέρωσή της στον Δάντη

Μετά την αποχώρηση της Άιρα Αντομαϊτύτε, οι Κόκκινοι ξεκινούν να σκέφτονται ξανά το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους. Ο νέος υποψήφιος απόψε στο Survivor αναμένεται να είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη. Πρόκειται για μία από τις νεότερες προσθήκες, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά σε αντίστοιχη θέση από συμπαίκτες του.

Ποιος είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους

Γιώργος Παπαχαραλάμπους

Ο αθλητισμός ήταν πάντα η ζωή του! Είναι απόφοιτος της σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ σε ομάδες Β’ & Γ᾽ Εθνικής κατηγορίας, αλλά λίγα χρόνια αργότερα το σταμάτησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πλέον έχει το δικό του στούντιο γυμναστικής.

Εκτός, όμως, από το Μπάσκετ έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια και με τις πολεμικές τέχνες. Σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών (Kung Fu) κατέκτησε δύο φορές την 3η θέση στην κατηγορία εφήβων. Μετά την εμπειρία που απέκτησε στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αλεξιπτωτιστής, θεωρεί πως τίποτα πια δεν μπορεί να τον φοβίσει!

Εκτός από την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ για πέντε χρόνια, περπατώντας σε πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών και κάνοντας φωτογραφίσεις για καταλόγους μόδας. Μπαίνει στο παιχνίδι με στρατηγικό πλάνο το οποίο θα ακολουθήσει πιστά μέχρι να αναδειχθεί νικητής!