Survivor 2024: Δεν έφερε νίκες και τον έβγαλαν ξανά στον τάκο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Μόνο άντρες θα μονομαχούν από εδώ και πέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Δεν έφερε νίκες και τον έβγαλαν ξανά στον τάκο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άντρες στο Survivor πλέον, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός πριν από λίγη ώρα, η παραγωγή αποφάσισε να δώσει ασυλία στις γυναίκες που μειώνονται επικίνδυνα σε αριθμό όσο περνάει ο καιρός. Πλέον οι «εύκολοι στόχοι» τελείωσαν για Κόκκινους και Μπλε που κλείδωσαν το φύλο για τις επόμενες δύο εβδομάδες τουλάχιστον.

Νικητές στον αποψινό αγώνα ασυλίας ήταν οι Μπλε, κάτι που σημαίνει πως οι Κόκκινοι έπρεπε να πάνε στην κάλπη. Η απόφαση ήταν ομόφωνη με τους παίκτες να δηλώνουν ότι οι λόγοι που επέλεξαν τον πρώτο μονομάχο είναι καθαρά αγωνιστικοί.

Δείτε επίσης: Survivor – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έφερε αντιδράσεις: «Για τις επόμενες δύο εβδομάδες...»

Ο πρώτος υποψήφιος είναι παλιός γνώριμος

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βγάζουν στον τάκο, καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά στη συγκεκριμένη θέση. Ως μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες, σίγουρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των υποψήφιων προς αποχώρηση στο μυαλό αρκετών παικτών του Survivor, ενώ η εικόνα του στους στίβους μάχης δεν βελτιώνει την κατάσταση.

Πρώτος μονομάχος για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους που δέχτηκε ψύχραιμα την απόφαση των συμπαικτών του.

Ποιος είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους

Γιώργος Παπαχαραλάμπους

Ο αθλητισμός ήταν πάντα η ζωή του! Είναι απόφοιτος της σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ σε ομάδες Β’ & Γ᾽ Εθνικής κατηγορίας, αλλά λίγα χρόνια αργότερα το σταμάτησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πλέον έχει το δικό του στούντιο γυμναστικής.

Εκτός, όμως, από το Μπάσκετ έχει ασχοληθεί αρκετά χρόνια και με τις πολεμικές τέχνες. Σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών (Kung Fu) κατέκτησε δύο φορές την 3η θέση στην κατηγορία εφήβων. Μετά την εμπειρία που απέκτησε στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αλεξιπτωτιστής, θεωρεί πως τίποτα πια δεν μπορεί να τον φοβίσει!

Εκτός από την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ για πέντε χρόνια, περπατώντας σε πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών και κάνοντας φωτογραφίσεις για καταλόγους μόδας. Μπαίνει στο παιχνίδι με στρατηγικό πλάνο το οποίο θα ακολουθήσει πιστά μέχρι να αναδειχθεί νικητής!