Survivor 2024 - Φορτισμένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Δεν έχω το ίδιο πείσμα που είχα στην αρχή»

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ και δεν βοηθάει»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Φορτισμένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Δεν έχω το ίδιο πείσμα που είχα στην αρχή»

Μία νέα μέρα ξεκίνησε μετά την ένωση στο Survivor, με τους περισσότερους παίκτες να προσπαθούν ακόμα να βρουν τα πατήματά τους μετά το γλέντι και το ξενύχτι που ακολούθησε. Οι δύο ομάδες πλέον συγκατοικούν στην ίδια παραλία, και μπορεί σε γενικές γραμμές να συνυπάρχουν αρμονικά, ωστόσο ο καιρός δεν τους κάνει πάντα το χατίρι.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν φορτιστεί περισσότερο τις τελευταίες μέρες από την αλλαγή του καιρού και των συνθηκών στο Survivor είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Αν και ασφαλής από τις ψηφοφορίες, για τις επόμενες δύο εβδομάδες (αποχωρούν μόνο άντρες), η παίκτρια των Μπλε δεν έκρυψε πως παρά τη θέληση να κερδίζει απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα, πλέον δεν έχει το ίδιο πάθος που είχε στην αρχή του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 16/4: Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση είναι επίσης ένα γνώριμο όνομα στην παραλία...

Η Σταυρούλα δεν κρύβει την φόρτισή της στο Survivor

«Γενικά η ψυχολογία μου έχει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι σαν τον καιρό εδώ στον Άγιο Δομίνικο. Πριν από λίγο είχε ήλιο και τώρα ψιχαλίζει! Ξέρω ότι τα παιδιά θέλουν, όποτε παίζω με την Κατερίνα, να φέρνω τη νίκη. Κι εγώ θα το ήθελα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πλέον το ίδιο πείσμα που είχα όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα του Survivor.

Και κατέληξε: «Θα δούμε πώς θα πάει αυτό. Σίγουρα όμως το ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, δεν βοηθάει ούτε στο παιχνίδι ούτε πουθενά».

Το 'πε και το 'εκανε

Σημειώνεται πως λίγη ώρα αργότερα η Σταυρούλα Χρυσαειδή κλήθηκε να επωμιστεί το βάρος στα γυναικεία ματσαρίσματα, αφού η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι τραυματίας. Η παίκτρια των Μπλε έπαιξε αντίπαλη με την Κατερίνα Δαλάκα για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Survivor και κατάφερε να φέρει τη νίκη για την ομάδα της μετά από ένα αρνητικό σερί.