Survivor 2024: Πήραν τη νίκη με μία γυναίκα να τους κουβαλάει στην πλάτη της

Ποιος είπε ότι δεν έχουν κίνητρο;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Πήραν τη νίκη με μία γυναίκα να τους κουβαλάει στην πλάτη της

Μπορεί πριν από λίγη ώρα να δήλωνε ότι έχει χάσει το αρχικό πείσμα, με το οποίο μπήκε στο Survivor, αλλά αν κάποιος δεν έβλεπε τη συγκεκριμένη δήλωση δεν θα καταλάβαινε με τίποτα ότι νιώθει περίεργα. Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας γι' αυτήν την εβδομάδα, θα περίμενε κανείς οι γυναίκες της ομάδας να μην έχουν κίνητρο αφού ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι ασφαλείς στις ψηφοφορίες. Όποιος σκέφτηκε έτσι, λογάριαζε χωρίς την ξενοδόχο.

Τον αποψινό αγώνα τον ήθελαν και οι δύο ομάδες στο Survivor, οι μεν Κόκκινοι για να μην αποχαιρετήσουν και άλλον συμπαίκτη τους, οι Μπλε από την άλλη για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Και με δεδομένο ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η μόνη που επωμίστηκε τα γυναικεία ματσαρίσματα, ελλείψει παικτριών μετά τον τραυματισμό της Χρύσας, αυτό θα ήταν ένα disadvantage για εκείνους. Αμ δε...

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 16/4: Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση είναι επίσης ένα γνώριμο όνομα στην παραλία...

Η νικήτρια στο αποψινό αγώνισμα του Survivor ήταν γένους θηλυκού

Με σκορ 12- 9 επικράτησαν οι Μπλε, αλλά η νίκη τους ήταν καθαρά προσωποποιημένη στη Σταυρούλα, που μπήκε με νεύρο και έφερε πέντε πόντους σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Τέσσερις νίκες σημείωσε επίσης ο Φάνης Μπολέτσης. «Ήθελα τον σημερινό αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενη», είπε η παίκτρια των Μπλε και συμπλήρωσε: «Τα έβγαλα από μέσα μου και ξαλάφρωσα, επειδή είμαι ψυχολόγος της ομάδας, κουβαλούσα τα δικά μου και των παιδιών»

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας πριν τον αγώνα

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πάντως είχε μεταφέρει μία τελείως διαφορετική εικόνα για τον εαυτό της, πριν το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor.

«Γενικά η ψυχολογία μου έχει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι σαν τον καιρό εδώ στον Άγιο Δομίνικο. Πριν από λίγο είχε ήλιο και τώρα ψιχαλίζει! Ξέρω ότι τα παιδιά θέλουν, όποτε παίζω με την Κατερίνα, να φέρνω τη νίκη. Κι εγώ θα το ήθελα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πλέον το ίδιο πείσμα που είχα όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα και κατέληξε: «Θα δούμε πώς θα πάει αυτό. Σίγουρα όμως το ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, δεν βοηθάει ούτε στο παιχνίδι ούτε πουθενά».