Survivor spoiler 17/4: ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ; Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την 3η ασυλία!

Κόκκινοι ή μπλε ξανά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 17/4: ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ; Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την 3η ασυλία!

Το πάρτι της ένωσης μόνο καλό δεν έκανε στην Κόκκινη ομάδα που μετά το φαγοπότι και την βραδιά αχαλίνωτης διασκέδασης δεν μπορεί να συνέλθει, να μπει στους παλιότερους ρυθμούς της και να κερδίσει τους στίβους μάχης του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα η 15η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε με δυο νίκες υπέρ των Μπλε, οι οποίοι μάλιστα στον δεύτερο στίβο μάχης είχαν τρία άτομα εκτός (Τσερού και Γκέντσογλου με χαρτί γιατρού και Χρύσα Χατζηγεωργίου με δική της απόφαση). Αποτέλεσμα αυτού; Οι κόκκινοι μετρούν ήδη δυο υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Φωτογραφίες από το ιστιοφόρο του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή - Με αυτό ναυάγησε στον ειρηνικό ωκεανό

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Χριστόφορος Ταξίδης περιμένουν πως και πως τον σημερινό στίβο μάχης, για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, για να δουν ποιος θα κάτσει μαζί τους στον τάκο. Θα είναι μπλε ή θα είναι πάλι κόκκινος;

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς η Σταυρούλα Χρυσαειδή; Όλο το παρασκήνιο

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor

Η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία όλων των παικτών είναι κάπως από την στιγμή που έμαθαν το συμβάν με πρωταγωνιστή τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή. Βλέπουν και τον Τζέιμς να είναι σκεπτικός και τόσο άσχημα ψυχολογικά (δείτε εδώ περισσότερα) που επηρεάζονται όλοι σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Αν δεν έχεις ψυχολογία δεν κερδίζεις τον πόλεμο, λένε. Οι κόκκινοι σίγουρα δεν έχουν, και γιατί χάνουν συνεχώς αυτή την εβδομάδα και για όλα αυτά που ανέφερα πριν.

Πληροφορία σίγουρη ακόμα δεν έχουμε από τον Άγιο Δομίνικο αλλά στοιχηματίζω χαλαρά σε ένα 3-0 υπέρ των Μπλε. Αναμένετε, θα επιστρέψω με update εδώ για το οριστικό.

Update 17.00: Τελικά οι Κόκκινοι σηκώνουν κεφάλι! Αυτοί το παίρνουν σήμερα!