Survivor 18/4: «Είδα να κάνουν παιχνιδάκια...» - Ο Σταμάτης ''έπιασε'' στα πράσα παίκτες σε πολύ τρυφερές στιγμές

Πηγαίνει κάπου ο νους σας;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 18/4: «Είδα να κάνουν παιχνιδάκια...» - Ο Σταμάτης ''έπιασε'' στα πράσα παίκτες σε πολύ τρυφερές στιγμές

Το φετινό Survivor έχει επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι συγκριτικά με πέρυσι, που το τηλεοπτικό κοινό είχε συνηθίσει να βλέπει το Survivor all star που είχε μετατραπεί σε ριάλιτι σχέσεων και γνωριμιών.

Προφανώς και φέτος έχουν έρθει πιο κοντά μερικοί από τους παίκτες, ωστόσο δεν έχει εκδηλωθεί κάτι πιο έντονο. Όλα αυτά μέχρι την Πέμπτη 18/4 με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να γίνεται αυτόπτης μάρτυρας των τρυφερών στιγμών ανάμεσα σε Χρύσα και Φάνη.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler αποκλειστικό: Εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν - Το ξαφνικό συμβούλιο που δεν θα δείξουν οι κάμερες

Τα τρυφερά τετ - α - τετ δύο μαχητών στην παραλία του Survivor

Το ενδιαφέρον ανάμεσα στους δύο παίκτες είχε εκδηλωθεί και στο παρελθόν. Αυτή τη φορά όμως οι δύο τους είχαν μπει μαζί στη θάλασσα, έπιαναν ο ένας το χέρι του άλλου και γενικότερα ήταν αρκετά πιο διαχυτικοί σε σχέση με άλλες φορές.

Η αποκάλυψη για τη σχέση Χρύσας και Φάνη

Η Ζωή Ασουμανάκη είχε παραχωρήσει δηλώσεις λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor στην εκπομπή Γειά Σου την Κυριακή 18/2/24 μιλώντας μεταξύ άλλων για τη Χρύσα και τον Φάνη.

«Εγώ έστελνα φιλάκια σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και άλλη ταράχτηκε. Δεν ξέρω αν αυτό δείχνει κάτι, δεν ξέρω αν αυτό δείχνει ζήλεια. Εγώ τα έστειλα στον Φάνη και η άλλη πλευρά μου είπε κάτι που δεν ξέρω αν μπορώ να το πω στην κάμερα, κάτι πολύ επιθετικό σαν σχόλιο. Εγώ απευθύνθηκα στο Φάνη, δεν απευθύνθηκα στη Χρύσα, ούτε σε καμία άλλη από την ομάδα. Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της, μακάρι να είναι καλά τα παιδιά, αλλά άλλα φαίνονται», είχε πει η Ζωή Ασουμανάκη.