Survivor 2024 – Ζήτησε να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και δεν είπε κουβέντα

Το αποτέλεσμα ήταν πάλι ομόφωνο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ζήτησε να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και δεν είπε κουβέντα

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor, με το αποψινό επεισόδιο να έχει ανατροπές και αποχωρήσεις. Ο Τζέιμς Καφετζής είχε προετοιμάσει το έδαφος και ο Αλέξης Παππάς ολοκλήρωσε το... έργο του, αποχωρώντας οικειοθελώς και αφήνοντας πίσω του πολλά ερωτήματα. Οι συμπαίκτες του στον Άγιο Δομίνικο ξέρουν, αλλά οι τηλεθεατές έμειναν με την απορία.

Με τις δύο αντρικές αποχωρήσεις ολοκληρώθηκε και η ασυλία που είχαν οι γυναίκες των δύο ομάδων από την παραγωγή. Πλέον ο καθένας μπορεί να βγει προτεινόμενος, αφού και οι μονομαχίες στο τέλος της εβδομάδας είναι μεικτές. Γυναίκες και άντρες θα ματσάρονται μετά από κλήρωση.

Ο πρώτος υποψήφιος στο Survivor ζήτησε να είναι σε αυτή τη θέση

Με δεδομένο ότι οι Κόκκινοι ηττήθηκαν (με double score μάλιστα) στον αποψινό αγώνα ασυλίας, ήταν ώρα να πάνε στην κάλπη και να κρίνουν ποιος θα είναι ο πρώτος μονομάχος. Ένα απ' τα πρώτα ονόματα που βγήκε ήταν εκείνο της Δώρας Νικολή, αλλά πολύ γρήγορα έγινε η ανατροπή και ο Γιάννης Περπατάρης βγήκε ομόφωνα προτεινόμενος.

Όπως αποκάλυψε ο αγρότης: «Ζήτησα από τα παιδιά να με ψηφίσουν», ωστόσο τον λόγο πήρε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, καθώς ο Γιάννης δεν μπορούσε να μιλήσει και εξήγησε περαιτέρω το σκεπτικό του. «Ο λόγος που το ζήτησε, προς τιμήν του, είναι το γεγονός ότι εγώ και ο Γκιουλέκας είχαμε τρέξει σε μονομαχία και δεν ήθελε να μας βάλει τόσο σύντομα στην ίδια διαδικασία», ανέφερε στον αέρα ο συμπαίκτης του.

Το βιογραφικό του Γιάννη Περπατάρη

Γιάννης Περπατάρης

Μεγαλωμένος στη Βόρεια Εύβοια, λατρεύει τη φύση και απασχολείται ως αγρότης, φροντίζοντας καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές. Παράλληλα, διατηρεί επιχείρηση cafe. Τα αθλήματα που τον συγκινούν είναι απαιτητικά και στοχεύουν στην ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης. Έχει ασχοληθεί με crossfit, ποδηλασία, ορειβασία, snowboard, kick boxing, θαλάσσια σπορ αλλά και στίβο. Δηλώνει πανέτοιμος… «να βγάλει το λάδι» στους αντίπαλούς του και να… «οργώσει» τους αμμουδερούς στίβους μάχης.