Survivor spoiler 24/4: ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ - Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία

Κόκκινοι ή μπλε για 4η φορά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 24/4: ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ - Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία

Η 16η εβδομάδα του Survivor, η αλήθεια είναι πως, δεν έχει πάει καθόλου καλά για την Κόκκινη ομάδα... Το σκορ μέχρι στιγμής στις ασυλίες είναι 3-0 υπέρ των Μπλε. Η οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά έχει επηρεάσει πολύ την Κατερίνα Δαλάκα, μια παίκτρια που σε γενικές γραμμές έφερνε πολλές νίκες στην ομάδα της. Η αποχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου, δε, από τον στίβο μάχης λόγω του τραυματισμού της είναι κάτι που επίσης έχει στοιχήσει στην ομάδα των Κόκκινων, αφού κι αυτή ήταν πολύ δυνατή παίκτρια πριν τραυματιστεί άρα... λογικό να υπάρχει αυτή η άσχημη ψυχολογία, που βγαίνει και στον στίβο.

Οι μπλε αντιθέτως είναι με ανεβασμένο το ηθικό παρά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο με την συμπαίκτριά τους, Σταυρούλα Χρυσαειδή (δείτε εδώ σε τι ακριβώς αναφερόμαστε). Είναι ήδη μπροστά 3-0 στο σκορ του αγωνίσματος για το έπαθλο της Πέμπτης, που λογικά θα είναι ένα πολύ καλό ταξίδι, πως να μην χαίρονται; Δεν έχουν, επίσης, κανέναν υποψήφιο προς αποχώρηση - μέχρι στιγμής - από την ομάδα τους. Πολύ καλό κι αυτό.

Ωστόσο, στο trailer για το αποψινό επεισόδιο βλέπουμε έναν Φάνη Μπολέτση να είναι πεσμένος ψυχολογικά, πράγμα που από ότι μαθαίνουμε θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα του σημερινού στίβου.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την 4η ασυλία του Survivor;

Η αλήθεια είναι πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να έχουμε 100% επιβεβαιωμένη πληροφορία από την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν είναι καθόλου νωρίς για μια πρώτη εκτίμηση. Εχθές οι Κόκκινοι τα πήγαν καλύτερα σε σύγκριση με άλλες μέρες και πραγματικά η νίκη παίχτηκε στον πόντο. Έχουν χάσει 3 φορές δεν μπορούν να συνεχίσουν έτσι, το ξέρουν και γι' αυτό απόψε θα πεισμώσουν!

Η πρώτη μας εκτίμηση - και συνήθως δεν πέφτουμε έξω - είναι πως σήμερα προβάδισμα για τη νίκη έχουν όντως οι Κόκκινοι! Θα καταφέρουν - νομίζω - να κάνουν το 3-1. Ποιος μπλε θα είναι άραγε υποψήφιος προς αποχώρηση; (Δείτε εδώ!)

Έρχεται επίσης καυτό αποκλειστικό ρεπορτάζ για το παιχνίδι, συντονιστείτε.

UPDATE

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, οι Κόκκινοι κερδίσουν σήμερα!