Survivor highlights 24/4: H Κατερίνα Δαλάκα... ξεφτίλισε την Σταυρούλα Χρυσαειδή - Χαλασμός στο συμβούλιο του νησιού

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 24/4: H Κατερίνα Δαλάκα... ξεφτίλισε την Σταυρούλα Χρυσαειδή - Χαλασμός στο συμβούλιο του νησιού

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο χθεσινό 24/4 επεισόδιο του Survivor, όταν οι παίκτες τσακώθηκαν μεταξύ τους πριν αλλά και μετά τον αγώνα για την 4η ασυλία της εβδομάδας. Ποιος συμπλήρωσε την 4άδα των υποψήφιων προς αποχώρηση;

Αναλυτικά τα 24/4 highlights του Survivor

Ένταση πριν τον αγώνα, έξαλλη η Σταυρούλα: «Δεν πιστεύω τίποτα από κάποιους παίκτες...»

Συνέχεια στις εντάσεις των τελευταίων ημερών δίνουν οι παίκτες στο Survivor, με τις δύο ομάδες να έχουν χωριστεί ξανά, παρότι συγκατοικούν πλέον στην ίδια παραλία. Όπως αποκάλυψε και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, πλέον δεν υπάρχει καμία αλληλεπίδραση μεταξύ τους.

Οι τόνοι ανέβηκαν, με τη συζήτηση να περιγράφεται ανάμεσα στον Σταμάτη και τη Δώρα και για όσα ειπώθηκαν στην Κόκκινη καλύβα για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη. «Ο Σταμάτης έβγαλε στη σέντρα τη Δώρα, για κάτι που μπορεί να άκουσε πίσω από καμιά καλύβα, ενώ η Δώρα δεν ήταν καν εκεί», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου, κάτι που έφερε την αντίδραση του επιχειρηματία.

«Δεν με ενδιαφέρει να κρυφακούω, δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν βγήκα να τη βγάλω στη σέντρα, η Δώρα ξέρει πολύ καλά τι συναισθήματα τρέφω για εκείνη, τι φίλη είναι για εμένα και δεν αλλάζει αυτό το κομμάτι, γιατί δεν βγήκα να την εκθέσω. Ακούστηκε κάτι στα αυτιά της Σταυρούλας, το οποίο συζητιέται στην Κόκκινη ομάδα. Η Σταυρούλα το έφερε στο συμβούλιο και κατευθείαν πήγες εσύ, Ασημίνα, να με βάλεις να μαλώσω με τη Δώρα για κάτι που δεν χρειάζεται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Ταλαδιανός, αρνούμενος τα όσα του καταλόγισαν.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πήρε το μέρος του συμπαίκτη της στο Survivor. «Δεν κρυφάκουγε ο Σταμάτης, το έμαθα και από αλλού, και το συζήτησα μαζί του. Εσύ η ίδια έφερες στο συμβούλιο κάτι που είχε πει και ο Ρικουνάκης», είπε απευθυνόμενη στη Δώρα Νικολή, ενώ δεν τη πίστεψε όταν απάντησε πως δεν το έμαθε από εκείνον: «Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Δεν πιστεύω τίποτα. Και μόνο που έχει ειπωθεί από τα στόματα κάποιων παικτών της Κόκκινης ομάδας, μου φτάνει».

Νέα ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Δαλάκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Σ' εμένα θα προσέχεις πώς μιλάς»

Τελικά δεν φαίνεται να μπαίνει τέλος στην κόντρα ανάμεσα σε Σταυρούλα Χρυσαειδή και Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor, μετά τον πρόσφατο διαπληκτισμό τους σε αγώνα. Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου μία εβδομάδα, η πρώτη είχε κατηγορήσει την δεύτερη ότι την έσπρωξε όπως έμπαιναν σε εμπόδιο, για να ακολουθήσει μία στιχομυθία γεμάτη με ειρωνεία και εντάσεις.

Κάτι αντίστοιχο επανέλαβαν οι δύο παίκτριες του Survivor και στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας, όπου έπαιξαν αντίπαλες, μόνο που η Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται να ήταν εκείνη η οποία έσπρωξε την παίκτρια των Κόκκινων αυτή τη φορά. Μετά το φινάλε της μεταξύ τους αναμέτρησης, την οποία κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα, ζήτησε τον λόγο από την αντίπαλό της για ένα «τζαρτζάρισμα» που είχαν σε εμπόδιο πριν από λίγα λεπτά.

«Σταυρούλα μου, σήμερα που μ' έσπρωξες με το σώμα σου; Πρόσεχε τι θίγεις, γιατί είσαι εκείνη που το κάνεις», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα, θυμίζοντάς της το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες. «Ναι, γιατί πήγα να μπω και μπήκες μπροστά μου, πώς γίνεται να σε σπρώξω; Καλά οκ, ό,τι πεις», σχολίασε με ειρωνεία η Σταυρούλα, με την αντίδραση της παίκτριας των Κόκκινων Survivors να είναι άμεση και πολύ πιο έντονη: «Πρώτα απ' όλα μην μου υψώνεις τον τόνο της φωνής σου εμένα προσωπικά. Πρόσεχε πώς μου μιλάς. Σ' εμένα θα προσέχεις πώς μιλάς».

«Γιατί, ποια είσαι εσύ;», ρώτησε σε εκείνο το σημείο η Σταυρούλα, για να πάρει την απάντηση: «Εγώ είμαι η Κατερίνα Δαλάκα». Μάλλον έτοιμη είχε, ωστόσο, την ανταπάντηση η παίκτρια των Μπλε, λέγοντας: «Κι εγώ είμαι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, χάρηκα. Δεν μου λέει τίποτα». Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκείνη που είπε τον τελευταίο λόγο, απαντώντας πως... δεν χάρηκε για τη νέα έντονη στιχομυθία τους στο Survivor.

Ανατροπή στην τελευταία ασυλία, δείτε ποια ομάδα πήρε την 4η νίκη

Η αποχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου, λόγω του τραυματισμού της, στοίχισε στην ομάδα των Κόκκινων, αφού ήταν πολύ δυνατή παίκτρια πριν τραυματιστεί, με την ψυχολογία τους να βρίσκεται σε κακή κατάσταση, και αυτό να βγαίνει στον στίβο μάχης. Οι Μπλε είναι μπροστά 3-0 στο σκορ του αγωνίσματος για το έπαθλο της Πέμπτης στο Survivor, που θα είναι ένα μεγάλο ταξίδι. Άλλαξε η κατάσταση στον αποψινό αγώνα;

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ένταση, πριν οι δύο ομάδες μπουν στον στίβο μάχης, ήρθε να προστεθεί κι ένα τζαρτζάρισμα ανάμεσα σε Κατερίνα Δαλάκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή σε κοινό εμπόδιο, που προκάλεσε... έκρηξη ανάμεσα στις δύο παίκτριες. Η Κατερίνα ήταν εκείνη που κέρδισε την εν λόγω αναμέτρηση και γύρισε στη Σταυρούλα, να ζητήσει τον λόγο για τη συμπεριφορά της.

Το νικηφόρο σερί συνεχίστηκε, με τους Κόκκινους να παίρνουν το τοτέμ της ασυλίας στην καλύβα τους με τελικό σκορ 12-8. Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν... Τελικά κατάφεραν να βρουν πιο γρήγορα τον ρυθμό τους, και να ξεπεράσουν την αρνητική ψυχολογία των τελευταίων ημερών.

Η τελευταία εξέλιξη πρόκειται για μία ανάσα, καθώς πλέον οι Κόκκινοι έχουν πιθανότητα να μείνουν αλώβητοι από τη μονομαχία αποχώρησης και να πετάξουν εκτός τον υποψήφιο των Μπλε. Παράλληλα πλέον μπαίνουν κι εκείνοι στη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου της Πέμπτης, και δεν θα φαίνεται τελικά να είναι περίπατος για μία ομάδα από τις δύο στο Survivor. Οι Μπλε θα ξεκινήσουν μόλις με δύο πόντους προβάδισμα.

Η ήττα έφερε στον τάκο τον συνήθη ύποπτο: Δείτε ποιοι είναι οι τέσσερις μονομάχοι

Ολοκληρώθηκε η τετράδα που αναμένεται να παλέψει για την παραμονή στο Survivor. Θυμίζουμε ότι, μετά από τις οικειοθελείς αποχωρήσεις στην αρχή της εβδομάδας, δυσκολεύουν τα πράγματα για τις γυναίκες των δύο ομάδων, αφού έχασαν την ασυλία που είχαν από την παραγωγή, ενώ πλέον μπορούν να ανταγωνίζονται ανοιχτά και τους άντρες στις μονομαχίες.

Ένα παράδειγμα θα δούμε και σύντομα, αφού τον Γιάννη Περπατάρη και τον Χριστόφορο Ταξίδη θα ανταγωνιστεί η Δώρα Νικολή. Οι τρεις Κόκκινοι ήρθαν στον τάκο μετά τις ήττες των Κόκκινων, αλλά θυμίζουμε πως μετά την αποψινή ήττα τους, και οι Μπλε βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους.

Μετά την ανατροπή των Κόκκινων, που κατάφεραν μετά από καιρό να πάρουν μία νίκη στις ασυλίες του Survivor, οι Μπλε πήγαν στην κάλπη και δεν πρωτοτύπησαν. Ο άνθρωπος που επέλεξαν, κατά συντριπτική πλειοψηφία, να βάλουν στη θέση του μονομάχου για ακόμα μία φορά ήταν ο Θοδωρής Τουρκογέωργος. Θυμίζουμε πως είχε βρεθεί στο... rotation των μονομάχων και δύο εβδομάδες πριν, όταν είχε γλιτώσει ωστόσο, καθώς μονομάχησαν γυναίκες τελικά και αποχώρησε η Άιρα Αντομαϊτύτε.

«Περίμενα αυτή την απόφαση, ακόμα μια μονομαχία για εμένα, αν και θα είναι ιδιαίτερη γιατί θα είμαι απέναντι από τη Δώρα», είπε ο παίκτης των Μπλε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο Survivor. Θυμίζουμε ότι για τα ζευγάρια των μονομάχων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση πριν από τον αγώνα.

undefined