Survivor spoiler 25/4: ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι!

Μετά από τόσες εβδομάδες στο παιχνίδι μαζεύει τα πράγματά του και γυρνάει Ελλάδα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 25/4: ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι!

Η 16η εβδομάδα του Survivor θα ολοκληρωθεί απόψε με ένα φαντασμαγορικό έπαθλο, το ταξίδι στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ ποιοι θα το κερδίσουν) και μια αποχώρηση!

Η εβδομάδα που φεύγει ήταν αρκετά δύσκολη για την Κόκκινη ομάδα αφού σημείωσε 3 ήττες απέναντι από τους Μπλε. Την Κυριακή έχασαν την πρώτη ασυλία κι έριξαν στον τάκο τον Γιάννη Περπατάρη μετά από δική του παράκληση...

Την Δευτέρα έχασαν την δεύτερη ασυλία και βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση η Δώρα Νικολή...

Την Τρίτη έχασαν την τρίτη ασυλία και βγήκε προτεινόμενος ο Χριστόφορος Ταξίδης...

Την Τετάρτη για καλή τους τύχη κατάφεραν να σηκώσουν κεφάλι και να κερδίσουν τους μπλε μετά από σκληρή μάχη αναγκάζοντάς τους να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους κι αυτός ήταν ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Απόψε, λοιπόν, θα δούμε τους τέσσερις αυτούς παίκτες να μάχονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Κανείς δεν θέλει να φύγει. Έχουν φτάσει και οι τέσσερις τόσο μακριά. Λίγο έμεινε πριν τον μεγάλο τελικό. Δυστυχώς, όμως, έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Κάποιος απόψε δεν θα σταθεί τυχερός ή απλά δεν θα είναι τόσο καλός... Ποιος θα είναι αυτός;

Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor

Επιβεβαιωμένη πληροφορία δεν υπάρχει ακόμα από τον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ νωρίς. Ωστόσο σαν πρώτη πρόβλεψη θα πω πως Γιάννης και Δώρα δεν θα αφήσουν με τίποτα τον στίβο μάχης. Θα παλέψουν πολύ και οι δυο και πιστεύω θα τα καταφέρουν να μείνουν στο παιχνίδι. Αν με ρωτάτε θα πω ότι οι αδύναμοι κρίκοι αυτής της μονομαχίας είναι Γιώργος και Χριστόφορος. Τώρα ποιος θα φύγει τελικά... Θα επανέλθω εδώ μέσα στην ημέρα με update!

UPDATE

Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας θέλουν τον Γιάννη Περπατάρη να αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι! Αντίο λοιπόν Γιάννη!