Tv Queen highlights 29/4: «Αξίζω, αξίζω, αξίζω!» - Ο πανικός με την life coach, τα κλάματα και η ανακοίνωση του Μικρούτσικου

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Tv Queen highlights 29/4: «Αξίζω, αξίζω, αξίζω!» - Ο πανικός με την life coach, τα κλάματα και η ανακοίνωση του Μικρούτσικου

Το Tv Queen βγήκε στον αέρα μετά την πρεμιέρα της Κυριακής 28/4. Το βράδυ της Μ. Δευτέρας 29/4 λοιπόν είδαμε να συμβαίνουν πολλά και διάφορα στο πρώτο ουσιαστικά επεισόδιο, που γυρίζεται στην ακαδημία όπου γυναίκες φιλοδοξούν να γίνουν η επόμενη σταρ, Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Tv Queen 28/4: «Αχ είναι τόσο κριντζ, τρελαίνομαι!» - Χαλασμός στο twitter με την πρεμιέρα του ριάλιτι! Στο προσκήνιο Μαλέσκου & Μικρούτσικος

Όσα είδαμε το βράδυ της Μ. Δευτέρας 29/4 στο Tv Queen

Ξέσπασαν σε κλάματα με την ανακοίνωση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Οι 17 διαγωνιζόμενες που την Κυριακή 28/4 συστήθηκαν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό εγκαταστάθηκαν στη βίλα τους και διάλεξαν τα κρεβάτια τους.

Και εκεί που στέκονταν αμέριμνες και απολάμβαναν τις πρώτες τους στιγμές στο παιχνίδι, μία ανακοίνωση "έσκασε" σαν βόμβα και τις σόκαρε όλες. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε μπροστά τους και τις έβαλε να ψηφίσουν μεταξύ τους ώστε να διώξουν μία παίκτρια.

Τέσσερις συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και μία από αυτές έπρεπε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής χωρίς να προλάβει να ζήσει την εμπειρία αυτή και να μάθει πράγματα. Φυσικά, αυτό δεν τους άρεσε καθόλου και πολλές ξέσπασαν σε κλάματα.

Την απόφαση, βέβαια, για καλή τους τύχη, την πήρε η κριτική επιτροπή λίγο αργότερα. Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους είχαν η Λίνα Μαρκοπούλου, η Μαριαλένα Βούλγαρη, η Τζένη Λάττου και η Λία Σουργιαδάκη. Η Λίνα πήρε δύο ψήφους, μία από τον Τάσο Τρύφωνος και μία από την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν η Κατερίνα Γκαγκάκη αποφάσισε πως θέλει να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Παντελή Τουτουντζή.

Για να τους διευκολύνει, λοιπόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε εκείνος την τελική απάντηση, αφού πρώτα ζήτησε να δει τα κορίτσια και να μιλήσει μαζί τους.

«Υπήρχε μία συναισθηματική προσέγγιση ως προς τη Λίνα που θέλει να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και υπήρξε μία ευαισθησία από την πλευρά της εκπομπής. Από την άλλη πλευρά υπήρξε μία λογική θεώρηση ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση να το πω έτσι. Το ένα πράγμα συγκρούεται με το άλλο. Εγώ είμαι κατεξοχήν συναισθηματικός τύπος, αλλά πρέπει να είμαι αξιοκράτης. Άρα τη μάχη που έδωσε η επιτροπή τη ζω μέσα μου. Αποφάσισα - και όλη η ντροπή δικιά μου - να αποχωρήσει από το σπίτι της TV Queen η Λίνα Μαρκοπούλου».

Αυτή η ψηφοφορία, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί η εξαίρεση, διότι από εδώ και πέρα ο κόσμος θα είναι αυτός που θα κρίνει ποια θα μένει και ποια θα φεύγει κάθε φορά.

Έτρεξαν όλες πάνω της μόλις την είδαν - Η είσοδος της διάσημης life coach από το Tik Tok, Κατερίνας Σαλακά

Στο σπίτι των διαγωνιζόμενων εισέβαλε για να κάνει μάθημα η Κατερίνα Σαλακά. Πρόκειται για τη γνωστή life coach και NLP trainer, η οποία έχει κάνει θραύση στο Tik Tok με τα βίντεο της το τελευταίο διάστημα. Η ίδια έχει εκπαιδευτεί στο Tokyo, στο Japan National Center for Tourism Development, ενώ συμμετείχε και στο έργο της τουριστικής ανάπτυξης του Βιετνάμ και του Λάος.

Είναι, επίσης, πτυχιούχος της σχολής ξεναγών της Ελλάδος με προσανατολισμό στην Αρχαιολογία και την Ιστορία, ενώ μιλάει δύο ακόμη γλώσσες πέρα από τα Ελληνικά, Αγγλικά και Ιαπωνικά, αν και γνωρίζει και λίγα Γερμανικά. Για πάνω από δέκα χρόνια μελετούσε πως λειτουργεί ο εγκέφαλος και συμμετείχε σε σεμινάρια σε όλο τον κόσμο βοηθώντας πολλούς ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους και να αλλάξουν στάση ζωής.

Αυτό σκοπεύει να κάνει και με τις παίκτριες, και στο πρώτο της μάθημα τις προέτρεψε να γελάσουν δυνατά ώστε να ανοίξουν την ενέργειά τους και να διώξουν το άγχος τους, ενώ γενικότερα από τον διαλογισμό και τις ασκήσεις που θα τους βάζει, επιθυμεί να τις βοηθήσει να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Όλες, λοιπόν, μόλις την είδαν ενθουσιάστηκαν και έτρεξαν προς το μέρος της να την αγκαλιάσουν.