Survivor 2024 - Ενθουσιασμός για τον αγώνα με τους Τούρκους παίκτες: «Αν δεν φέρεις πόντο κάνουν μούτρα»

Δύο παίκτριες γνωρίζουν καλά τη διαδικασία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Ενθουσιασμός για τον αγώνα με τους Τούρκους παίκτες: «Αν δεν φέρεις πόντο κάνουν μούτρα»

Διαφορετικό είναι το αποψινό (2/5) επεισόδιο του Survivor, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζάλι κάνει μία νέα είσοδο, καλωσορίζοντας Κόκκινους και Μπλε στα ελληνικά και φέρνοντας μαζί του τους παίκτες από την τούρκικη εκδοχή του reality επιβίωσης. Έλληνες και Τούρκοι θα γίνουν mix, με τους νικητές να κερδίζουν ένα μεγάλο ταξίδι στο Κουρασάο.

Οι Έλληνες παίκτες δήλωσαν ενθουσιασμό γι' αυτή την εξέλιξη, που μονοπώλησε ουσιαστικά το πρώτο μέρος του επεισοδίου στο Survivor. Κατερίνα Δαλάκα, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι μαζί τους, και έδωσαν τα δικά τους tips στις ομάδες τους.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 2/5: Έλληνες και Τούρκοι - Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το πολυπόθητο έπαθλο

Έτοιμοι για την αποψινή αναμέτρηση οι Έλληνες Survivors

«Μας ανακοινώθηκε στο συμβούλιο ότι θα αγωνιστούμε με την τούρκικη ομάδα και θα γίνει μείξη. Ανυπομονώ γι' αυτό το παιχνίδι, θεωρώ ότι θα είναι ανταγωνιστικό. Γνωρίζω καλά τους Τούρκους παίκτες, καθώς είχα συμμετάσχει το 2019 στο Ελλάδα-Τουρκία, γνωρίζω τι πάθος έχουν σε αυτό το παιχνίδι και πόσο καλοί παίκτες είναι, δεν μπορώ να περιμένω για τη στιγμή που θα αγωνιστούμε», δήλωσε από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα στην κάμερα του Survivor.

«Έχω αναμετρηθεί με Τούρκους στο παρελθόν, και συγκεκριμένα Τουρκάλες. Είχε πάει καλά αυτό, είχαμε κερδίσει το έπαθλο και για Μεξικό και για Κουρασάο. Κακά τα ψέματα, είναι πολύ καλοί και δυνατοί παίκτες, δεν χωράει να κάνεις λάθος. Αν δεν κάνεις 5/5, γυρνάς στον πάγκο και έχουν μούτρα, σε αντιμετωπίζουν σαν αδύναμο κρίκο. Πρέπει να είσαι παικταράς, γι' αυτό πρέπει να μπούμε και να κερδίσουμε όλοι, τουλάχιστον από έναν πόντο», τόνισε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.