Survivor trailer 5/5: «Πονάω» - Τραγικές στιγμές! Σπαράζει στην άμμο και τη μεταφέρουν με φορείο στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες στον Άγιο Δομίνικο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor trailer 5/5: «Πονάω» - Τραγικές στιγμές! Σπαράζει στην άμμο και τη μεταφέρουν με φορείο στο νοσοκομείο

Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα 5/5 θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor, με το οποίο ξεκινά μία νέα εβδομάδα. Το ξεκίνημα, όμως, θα είναι δυσάρεστο, αφού οι εξελίξεις σύμφωνα με το trailer που δημοσίευσε το κανάλι του ΣΚΑΙ θα συμβεί κάτι σοκαριστικό.

Έχουν περάσει τόσες εβδομάδες στο παιχνίδι και οι περισσότεροι έχουν περάσει τραυματισμούς και ασθένειες, έχουν χάσει αγώνες και έχουν περάσει πολλές ώρες στην τέντα του γιατρού, αλλά και στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Πριν από μερικές ημέρες είδαμε την Ασημίνα να πέφτει άσχημα και να χτυπάει το ήδη πονεμένο της χέρι (δείτε εδώ το βίντεο), αλλά αυτό που θα παρακολουθήσουμε απόψε είναι αδιανόητο.

Τι θα δούμε απόψε 5/5 στο Survivor

Η Δώρα Νικολή θα μπει στον στίβο μάχης προσπαθώντας να νικήσει την Αναστασία Τσέρου από την ομάδα των μπλε. Κατά τη διάρκεια του ματς όμως η δεύτερη, στην προσπάθειά της να περάσει ένα εμπόδιο, θα τραυματιστεί και θα κρατάει το κεφάλι της φωνάζωντας: «Πονάω».

Ο Γιώργος Λιανός θα σφυρίξει για να σταματήσει ο αγώνας και όλοι θα τρέξουν γύρω της, διάσημοι και μαχητές. Ο πόνος θα είναι τόσο μεγάλος που οι γιατροί που θα την εξετάσουν εκείνη τη στιγμή θα της φορέσουν κολάρο και με φορείο θα την μεταφέρουν στο ασθενοφόρο και έπειτα στο νοσοκομείο. Τι θα συμβεί στη συνέχεια;

Δείτε το Spoiler: Ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει - Είναι με το ένα πόδι στο αεροπλάνο για Ελλάδα