My style rocks: Με μαλλί πλατίνα και έντονο μακιγιάζ - Αυτή η νέα παίκτρια μπαίνει σήμερα στο παιχνίδι

Η ανακοίνωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Με μαλλί πλατίνα και έντονο μακιγιάζ - Αυτή η νέα παίκτρια μπαίνει σήμερα στο παιχνίδι

Οι ημέρες του Πάσχα πέρασαν και σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 6/5 το My style rocks επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με ολοκαίνουργιο επεισόδιο που θα φέρει πολλά σχόλια στα social media. Παράλληλα στο παιχνίδι μπαίνει και μια καινούρια παίκτρια.

Η ανακοίνωση για την επιστροφή του My style rocks

Το My Style Rocks επιστρέφει σήμερα και προσκαλεί τις διαγωνιζόμενες ως μαμάδες σε παιδικό party! Τι θα επιλέξουν να βάλουν οι fashionistas για μία τέτοια περίσταση; Τα concept ποικίλουν με τις μαμάδες να διοργανώνουν οι ίδιες την εκδήλωση και άλλες διαγωνιζόμενες να παρουσιάζουν μία φανταστική μελλοντική εκδοχή της πραγματικότητας.

Η διαγωνιστική εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο της μίας νέας διαγωνιζόμενης, της Ιωάννας Ανανία. Πώς θα την υποδεχτούν οι fashionistas και τι βαθμολογία θα λάβει από την κριτική επιτροπή.

Δείτε εδώ ποια αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα!

My style rocks Ιωάννα Ανανία

Η επιστροφή στο πλατό της Ζέτας κάνει τη Νικολίνα να επαναφέρει το θέμα για τη στάση της στα social media. Πώς εξηγεί τα like του λογαριασμού της σε hate comments;

Η Δήμητρα φέρνει ένα αληθινό concept στο πλατό και κερνάει την επιτροπή για τα γενέθλια του γιου της!

Η Σιμόν διοργανώνει «grande» γενέθλια σε ξενοδοχείο ενώ η Νατάσα παραδέχεται πως έχει τη χειρότερη μέρα της στο παιχνίδι!

Η Ζέτα αναφέρεται στις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους και συγκινεί…