Survivor highlights 6/5: «Έχει φτάσει και η ώρα της να αποχωρήσει», «Ο Ατζούν έχει αναλάβει την...» - Ουρλιαχτά και κλάματα στο συμβούλιο με την παίκτρια που έφυγε

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor highlights 6/5: «Έχει φτάσει και η ώρα της να αποχωρήσει», «Ο Ατζούν έχει αναλάβει την...» - Ουρλιαχτά και κλάματα στο συμβούλιο με την παίκτρια που έφυγε

Το βράδυ της Δευτέραας του Πάσχα 6/5 παρακολουθήσαμε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor, το οποίο είχε, όπως πάντα, μεγάλη ένταση, αλλά και τρομερή συγκίνηση, αφού στο συμβούλιο του νησιού επέστρεψε η Αναστασία Τσέρου για να αποχαιρετήσει και επίσημα τους συμπαίκτες της.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 6/5 στο Survivor

Άγριο ξεμπρόστιασμα στην Ασημίνα για την παραμονή της - «Όποιος θέλει να φύγει, φεύγει!»

Η παραμονή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor μετά από τόσο καιρό που είναι τραυματισμένη φαίνεται να απασχολεί τους παίκτες, με τους περισσότερους να απορούν σχετικά με τους λόγους που την κάνουν να μην αποχωρεί.

Την Κυριακή του Πάσχα 5/5 η παίκτρια σε μια έντονη στιγμή της κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης, έκανε μια έκρηξη και άρχισε να φωνάζει πως αποχωρεί. Εν τέλει, η Ασημίνα δεν αποχώρησε με αποτέλεσμα ο Φάνης και ο Ντάνιελ να την σχολιάζουν στο επεισόδιο της Δευτέρας του Πάσχα 6/5.

Πιο αναλυτικά, οι δύο μαχητές ανέφεραν στις προσωπικές τους συνεντεύξεις ανοιχτά, πως η Ασημίνα οφείλει να αποχωρήσει και το γεγονός ότι συχνά το λέει αλλά δεν το κάνει, τους προβληματίζει.

«Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο, που έχει φτάσει το παιχνίδι ο καθένας καταλαβαίνει που είναι αγωνιστικά και ίσως έχει φτάσει και η ώρα της Ασημίνας να αποχωρήσει, γιατί αγωνιστικά δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο. Εμείς αν γινόταν θα την επιλέγαμε σε κάθε ματσάρισμα γιατί είναι ο εύκολος στόχος. Μετά είδαμε να έχει έναν τσακωμό στον πάγκο με την Κατερίνα. Έτσι μιλάει η Κατερίνα, ό,τι έχει να πει θα στο πει», είπε ο Φάνης.

«Όλη αυτή η συμπεριφορά, που βλέπουμε από την Ασημίνα είναι όλη ''ναι μεν, αλλά...''. Θέλω να πω, ότι ο άνθρωπος που θέλει πραγματικά να φύγει, απλά φεύγει. Το να φεύγω, να γυρίζω είναι κάτι που νιώθω ότι το κάνει για να ζητάει την προσοχή μας; Σαν να μας λέει, κοιτάξτε εγώ θα φύγω. Η αλήθεια είναι αυτή, όποιος θέλει να φύγει, φεύγει», ανέφερε ο Ντάνιελ.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την 2η ασυλία της εβδομάδας

Μετά τα σχόλια, οι παίκτες μπήκαν στον στίβο μάχης για άλλη μία φορά, με στόχο την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας. Οι μπλε ξεκίνησαν με φόρα και άφησαν πίσω με καλή διαφορά τους κόκκινους, φέρνοντας τελικά τον τελευταίο και νικητήριο πόντο. Η Σταυρούλα έδειξε τρομερή θέληση και πάθος, με τους συμπαίκτες της να λένε πως τους "κουβάλησε", παρόλο που είναι τραυματισμένη και πονάει πολύ.

Η έκπληξη της Αναστασίας Τσέρου

Και αφού ο αγώνας ασυλίας έλαβε τέλος, συγκεντρώθηκαν όλοι στο συμβούλιο του νησιού όπου τους περίμενε μία έκπληξη από τον Γιώργο Λιανό. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως επέστρεψε για λίγο η τραυματισμένη Αναστασία, με κολάρο στον λαιμό, για να τους αποχαιρετήσει, αφού εξήγησε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Αμέσως έτρεξαν πάνω της οι συμπαίκτες της, με εκείνη να βάζει τα κλάματα στην πορεία, συγκινημένη για τα καλά λόγια που άκουσε και από του διάσημους, αλλά και από τους μαχητές, αλλά και για όλα όσα πέρασε τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει, όμως για την καλύτερη φροντίδα και περιποίησή της, αξίζεδι να σημειωθεί πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι εκείνος που έχει αναλάβει να πληρώσει τα έξοδα της αποθεραπείας της.

Αυτός είναι ο δεύτερος υοοψήφιος προς αποχώρηση

Και μετά τα κλάματα και την συγκίνηση, ακολούθησε η ψηφοφορία των κόκκινων, οι οποίοι αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο την Ασημίνα, η οποία δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα μετά την ανακοίνωση του ονόματός της.