Survivor 2024: Αγώνας με σασπένς και καβγάδες – Δείτε ποιος κατέκτησε την 3η ασυλία

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Γιώργο και Φάνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αγώνας με σασπένς και καβγάδες – Δείτε ποιος κατέκτησε την 3η ασυλία

Έναν έντονο αγώνα παρακολουθήσαμε απόψε στο Survivor, με την πιο ισχυρή νεροποντή που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο reality επιβίωσης, καθώς και στιγμές έντασης ανάμεσα στους δύο πάγκους. Στα highlights του αγώνα, η στιγμή που η Ασημίνα Χατζηανδρέου έπεσε στο χτυπημένο χέρι της, που μένει να δούμε πόσο θα την επηρεάσει περαιτέρω στο παιχνίδι, καθώς και η ένταση ανάμεσα σε Γιώργο Γκιουλέκα και Φάνη Μπολέτση.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος κατηγόρησε τον Φάνη ότι τον επέλεξε για ματσάρισμα, ενώ είχε χτυπήσει στα πλευρά του, και του είχε δηλώσει επίσης ότι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί. Όπως ισχυρίζεται ο πρώτος, του ζήτησε πολλές φορές να αλλάξει την απόφασή του, αλλά εκείνος ήταν αμετακίνητος στη θέση του. Συζητώντας το αποτέλεσμα του αγώνα, ο Γιώργος Γκιουλέκας τόνισε πως ο Φάνης ήθελε να τον κερδίσει, για να τονώσει τον εγωισμό του με μία εύκολη νίκη.

«Θεωρώ ότι είναι άδικος ο Γιώργος, έχω αποδείξει ότι πάντα παλεύω για το καλό της ομάδας. Πάντα διαλέγουμε “πενηνταρίσια” παιχνίδια, απλά ίσως ο Γιώργος δεν ήθελε να παίξει. Κι επειδή μίλησες για τη διαχείριση της ήττας, μια χαρά τη διαχειρίστηκα, έκατσα στον πάγκο μου και ηρέμησα. Στην αρχή του Survivor ήμουν ο μόνος που σε είχε στηρίξει τόσο πολύ, τώρα γιατί να μην σε επιλέξω, επειδή δεν θες να παίξεις;», δήλωσε από την πλευρά του ο Φάνης Μπολέτσης.

Το αποτέλεσμα της 3ης ασυλίας στο Survivor

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι παρά τις εντάσεις και τον εκνευρισμό των Κόκκινων, τελικά βγήκαν νικητές και πήραν ακόμα μία ασυλία στην σκηνή τους. Με τελικό σκορ 10-7 οι Κόκκινοι παίρνουν την τρίτη ασυλία και στέλνουν της ήδη αποδεκατισμένους Μπλε να επιλέξουν ποιος παίκτης τους θα μονομαχήσει για την παραμονή στο Survivor.