Survivor 8/5: Η Ασημίνα έβγαλε στη φορά τις απειλές των συμπαικτών της - «Έξω από το συμβούλιο μου είπαν, τι κάνεις, έχουμε συνεννοηθεί να...»

«Στο χθεσινό συμβούλιο καταλάβαμε ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 8/5: Η Ασημίνα έβγαλε στη φορά τις απειλές των συμπαικτών της - «Έξω από το συμβούλιο μου είπαν, τι κάνεις, έχουμε συνεννοηθεί να...»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την νίκη της χθεσινή 7/5 νίκη της ομάδας της στο Survivor πήρε την απόφαση να κάνει κάποιες αποκαλύψεις την Τετάρτη 8/5 στην προσωπική της συνέντευξη σχετικά με την υποψηφιότητα του Σταμάτη αλλά και τα όσα της είπαν οι συμπαίκτες της έξω από το συμβούλιο του νησιού.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 8/5: ΩΧ ΑΜΑΝ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία

Η αποκάλυψη της Ασημίνας για την τακτική των κόκκινων έξω από το συμβούλιο του Survivor

«Τρίτος υποψήφιος από την κάλπη για αυτή τη μονομαχία είναι ο Σταμάτης, δεν είχα πιστέψει ότι η μπλε ομάδα θα ρισκάρει τον Φάνη ή ότι θα κάνει τέτοια στρατηγική. Ο Σταμάτης είναι ένας γρήγορος παίκτης αλλά όχι τόσο εύστοχος όσο η Σταυρούλα.

Στο χθεσινό συμβούλιο καταλάβαμε ότι ο Φάνης με τον Γκιουλέκα δεν θα καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα. Ο Φάνης δεν παραδέχεται ότι ματσάρει τον Γκιουλέκα όταν δεν είναι σε καλή ημέρα, περιμένει ξεκάθαρα να βρει μια αδύναμη ημέρα για να βγει μπροστά και να πει ''Γιώργος΄''. Όταν ο Γκιουλέκας έχει τοπ βολές δεν τον ματσάρει. Αυτό δεν το παραδέχτηκε ο Φάνης. Και οι δύο πλευρές δεν παραδέχονται αυτό που πονάει και είναι η αλήθεια.

Και οι μπλε θέλουν να πουν κάτι και οι κόκκινοι, αλλά κανείς δεν παραδέχεται τίποτα. Εγώ προσωπικά και έξω από το συμβούλιο δέχτηκα από την ομάδα μου να μου λένε ''Τι κάνεις, έχουμε συνεννοηθεί να πούμε κάτι κοινό κλπ'' και λέω ότι θα είμαι αντικειμενική, δεν θέλω να πει κάποιος τι να πω, έχω δική μου άποψη», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.