Survivor 8/5: Δεν το πήραν καθόλου ψύχραιμα οι ηττημένοι - Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Μπλε ή κόκκοινοι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 8/5: Δεν το πήραν καθόλου ψύχραιμα οι ηττημένοι - Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Το βράδυ της Τετάρτης του Πάσχα 8/5 μαχητές και διάσημοι αγωνίστηκαν στο Survivor για την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας - ίσως και την πιο κρίσιμη καθώς από αυτήν θα αποφασιστεί ο τέταρτος υποψήφιος για τη μονομαχία της Πέμπτης 9/5.

Να θυμίσουμε εδώ λοιπόν, πως από το trailer είχε φανεί ότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν είναι τόσο καλά ψυχολογικά και αυτό φάνηκε και στον σημερινό στίβο μάχης. Η ίδια μάλιστα απογοητευμένη από την απόδοση της αποχώρησε από τον πάγκο - θέλοντας να πάρει χρόνο με τον εαυτό της.

Η ομάδα που κέρδισε 8/5 τον αγώνα ασυλίας στο Survivor

Όπως σας τα είχαμε πει και νωρίτερα, η ημέρα ήταν κακή για τους διάσημους και έτσι οι μαχητές εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία τους και κατάφεραν να κερδίσουν τη σημερινή ασυλία!

Οι αποκαλύψεις της Ασημίνας νωρίτερα

«Τρίτος υποψήφιος από την κάλπη για αυτή τη μονομαχία είναι ο Σταμάτης, δεν είχα πιστέψει ότι η μπλε ομάδα θα ρισκάρει τον Φάνη ή ότι θα κάνει τέτοια στρατηγική. Ο Σταμάτης είναι ένας γρήγορος παίκτης αλλά όχι τόσο εύστοχος όσο η Σταυρούλα.

Στο χθεσινό συμβούλιο καταλάβαμε ότι ο Φάνης με τον Γκιουλέκα δεν θα καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα. Ο Φάνης δεν παραδέχεται ότι ματσάρει τον Γκιουλέκα όταν δεν είναι σε καλή ημέρα, περιμένει ξεκάθαρα να βρει μια αδύναμη ημέρα για να βγει μπροστά και να πει ''Γιώργος΄''. Όταν ο Γκιουλέκας έχει τοπ βολές δεν τον ματσάρει. Αυτό δεν το παραδέχτηκε ο Φάνης. Και οι δύο πλευρές δεν παραδέχονται αυτό που πονάει και είναι η αλήθεια.

Και οι μπλε θέλουν να πουν κάτι και οι κόκκινοι, αλλά κανείς δεν παραδέχεται τίποτα. Εγώ προσωπικά και έξω από το συμβούλιο δέχτηκα από την ομάδα μου να μου λένε ''Τι κάνεις, έχουμε συνεννοηθεί να πούμε κάτι κοινό κλπ'' και λέω ότι θα είμαι αντικειμενική, δεν θέλω να πει κάποιος τι να πω, έχω δική μου άποψη», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.