Survivor spoiler 9/5: ΣΟΚ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Ανατροπάρα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 9/5: ΣΟΚ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Το βράδυ της Πέμπτης 9/5 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα και στο τέλος αυτού θα πραγματοποιηθεί άλλη μία αποχώρηση. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, η Δώρα Νικολή και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι τέσσερις υποψήφιοι. Οι τρεις είναι τραυματισμένοι, με την πρώτη και την τελευταία να είναι στα χειρότερά τους, γι' αυτό άλλωστε ήταν έτοιμες να αποχωρήσουν οικειοθελώς στα προηγούμενα επεισόδια.

Αποφάσισαν, όμως, να παλέψουν μέχρι και την τελευταία στιγμή και να αποχωρήσει οποίος είναι πιο αδύναμος ουσιαστικά και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πια στις ανάγκες του παιχνιδιού. Ήταν δύσκολο να προβλέψει κανείς ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, ωστόσο η πηγή μας από το Άγιο Δομίνικο μας έχει αποκαλύψει ποιος είναι εκείνος που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής τις επόμενες ημέρες 100%.

Ποιος αποχωρεί απόψε 9/5 από το Survivor

Θα είναι γυναίκα, αλλά ποια; Κανείς δεν περίμενε πως θα συμβεί αυτό, αλλά είναι αλήθεια. Η Ασημίνα είναι εκείνη που δεν θα τα καταφέρει. Ο τραυματισμός στο χέρι της είναι πολύ σοβαρός και με οποιαδήποτε λάθος κίνηση μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Αυτό θα την καθυστερήσει και θα την κρατήσει πίσω, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να φέρει τους απαραίτητους πόντους.

Δείτε επίσης: Survivor έκτακτο - Άσχημη εξέλιξη για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Ασημίνα Χατζηανδρέου Survivor 2024 αποχώρηση