Survivor: ΠΟΣΑ; Αυτά τα λεφτά πήρε η Ασημίνα Χατζηγεωργίου για 18 εβδομάδες στο παιχνίδι

Πολύ καλά πήγε αυτό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: ΠΟΣΑ; Αυτά τα λεφτά πήρε η Ασημίνα Χατζηγεωργίου για 18 εβδομάδες στο παιχνίδι

Η 18η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9/5 με την αποχώρηση ενός από τα φαβορί του φετινού κύκλου, της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Η Ασημίνα μπήκε για τρίτη φορά φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και παρά το γεγονός πως στην αρχή ήταν πολύ δυνατή αγωνιστικά, ένας τραυματισμός στο χέρι την κράτησε αρκετούς μήνες εκτός στίβων μάχης, κάτι που όπως ανέφερε και η ίδια κατά την χθεσινή της αποχώρηση της στοίχισε αρκετά φέτος.

Ωστόσο, η σύντροφος του Χρήστου Δάντη αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά για την Ελλάδα, για να βρει τους δικούς της ανθρώπους που της έλειψαν πολύ. Φεύγοντας πήρε μαζί της πολλές αναμνήσεις, κλείνοντας για πάντα τον κύκλο στην ζωή της που λέγεται Survivor, αλλά και... πολλές χιλιάδες ευρώ!

Δείτε επίσης: Survivor: Αποκάλυψη για πρώτη φορά - Η μεγάλη αλλαγή που θα δούμε φέτος στον τελικό!

Τα λεφτά της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor

Μπορεί να γνωρίζαμε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί φέτος ήταν αρκετά «κλειστός» όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι αλλά στα πρόσωπα που ήθελε πολύ να δει ξανά στον Άγιο Δομίνικο πρόσφερε απλόχερα πολλές χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως. Ένα από αυτά ήταν και η Ασημίνα η οποία για κάθε εβδομαδιαία παραμονή στο παιχνίδι λάμβανε 7.000 ευρώ, όπως έχει ακουστεί.

Σύνολο, λοιπόν, για τις 18 εβδομάδες που παρέμεινε στο παιχνίδι πήρε 126.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύντροφός της την στήριξε πάρα πολύ, ακόμα και την τελευταία στιγμή δημοσιεύοντας μάλιστα ένα ξεχωριστό story στο οποίο έγραφε χαρακτηριστικά «ήσουν και θα είσαι ένας ολόκληρος στρατός. Μόνη σου!»

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για το Survivor