Survivor 16/5: Ο ηττημένος στη σημερινή μονομαχία - Οι αλλαγές λίγο πριν τον αγώνα

Δώρα, Ντάνιελ, Γιώργος ή Χριστόφορος;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 16/5: Ο ηττημένος στη σημερινή μονομαχία - Οι αλλαγές λίγο πριν τον αγώνα

Σήμερα 16/5 στο τέλος του επεισοδίου του Survivor, όπως συμβαίνει κάθε Πέμπτη, ακολούθησε η μονομαχία αποχώρησης! Οι κανόνες ωστόσο έχουν αλλάξει και έτσι όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα δεν θα έφευγε κανένας παίκτης.

Θυμίζουμε, πως στον αγώνα της μονομαχίας έπαιξαν τρεις παίκτες από την κόκκινη ομάδα και ένας από την μπλε. Ο λόγος για τον Γιώργος Παπαχαραλάμπους, τον Χριστόφορο Ταξίδη, τον Ντάνιελ Νούρκα και τη Δώρα Νικολή.

Ο παίκτης που έχασε στη διαδικασία της μονομαχία 16/5 στο Survivor

Η παραγωγή μάλιστα αποφάσισε για σήμερα οι νίκες να λήγουν στις 5. Μια γυναίκα λοιπόν, αγωνίστηκε έναντι τριών αντρών και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που σας είχαμε πει και νωρίτερα! Ηττημένη είναι η Δώρα Νικολή, η οποία δεν αποχωρεί από το Survivor αλλά είναι αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα.

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Ημέρα επάθλου επικοινωνίας ήταν η σημερινή 16/5 για τους παίκτες που έχουν παραμείνει στο φετινό Survivor και έτσι πριν παρακολουθήσουμε τον αγώνα μονομαχίας προηγήθηκε ο αγώνας για το παραπάνω έπαθλο.

Μπλε και κόκκινοι έδωσαν τα πάντα για να έρθουν όσο πιο κοντά με την Ελλάδα και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο μια ομάδα κατάφερε να είναι η νικήτρια! Όπως πολύ σωστά σας τα είχαμε πει από το Youweekly.gr νικητές σήμερα ήταν οι μπλε.