MasterChef 8 (21/5): «Καραγκιόζηδες!» - Η αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο άσχημο μουρμουρητό του Ηλία

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (21/5): «Καραγκιόζηδες!» - Η αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο άσχημο μουρμουρητό του Ηλία

Με ένταση ξεκίνησε το αποψινό (21/5) επεισόδιο του MasterChef 8 κατά τη σημερινή δοκιμασία όπου οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν πιάτα με τα υλικά που δεν χρησιμοποίησαν από το χθεσινό (20/5) Mystery Box σε συνδυασμό με ένα από τα αλλαντικά που κρύβονταν κάτω από τις καμπάνες που είχαν μπροστά τους, το οποίο διάλεξε για τον καθένα ο Σοφοκλής.

Ο Ηλίας δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις επιλογές που έκανε και ξέσπασε μπροστά σε όλους, κάτι που προκάλεσε και την αντίδραση των κριτών, με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του απαντούν αναλόγως.

Δείτε επίσης: Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε» - Η νέα ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Χαμός στο MasterChef 8 με τον Ηλία

«Σήμερα ήξερα τι έχω κάνει. Μου φάνηκε πολύ περίεργο το πόσο δημιουργικός μπορεί να είναι συνεχόμενες φορές ένας πουρές, ένα κρέας και μία σάλτσα. Έρχομαι και αγχώνομαι σε πόσες δοκιμασίες να κάνω κάτι δημιουργικό και πάντα να έχει ουσία, γιατί; Ας ερχόμουν να κάνω τα ίδια και άντε γεια. Δεν ξέρω... Αυτό είναι που με εκνευρίζει, δεν το θεωρώ αδικία. Είναι τρόπος οπτικής στη μαγειρική. Απλώς με εκνευρίζει, πάμε να κάνουμε κάτι έξω από το κουτί», ανέφερε ο Ηλίας στην κάμερα και πρόσθεσε:

«Νευρίασα που έχασα τον πόντο από το συγκεκριμένο πιάτο. Αυτό μου τα έχει σκάσει. Πάει να με πειράξει ο Σοφοκλής και τους λέω ένα "Καραγκιόζηδες". Άμα ρωτήσεις τον Σοφοκλή, ούτε ο ίδιος νομίζω ότι έχει καταλάβει γιατί κέρδισε. Δεν έχω να κερδίσω τίποτα, μια αηδία στα σκουπίδια έχω να κερδίσω».

Πέρα από την κάμερα, συνέχισε να γκρινιάζει και όσο οι κριτές συνέχισαν να δοκιμάζουν τα υπόλοιπα πιάτα, λέγοντας: «Γελάω, δεν μπορώ να το δεχτώ, έχει και ένα όριο», με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να του εξηγήσουν πως δεν έγινε και κάτι, όμως οι κριτές εκνευρίστηκαν και τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε:

«Τι μουρμουράς ρε συ Λιάκο εδώ και ένα τέταρτο; Θα ήθελα να το συζητήσουμε. Πιστεύεις ότι μαζευτήκαμε σήμερα το πρωί και είπαμε "Παιδιά τι θα κάνουμε σήμερα; Επειδή έχει ωραίο καιρό πάμε να αδικήσουμε τον Ηλία;». Και αφού εξήγησε ο ίδιος τι συνέβη, κατέληξε να ζητά συγγνώμη από τον συμπαίκτη του.

Ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Και αφού κρίθηκαν όλα τα πιάτα και οι ηττημένοι έπρεπε να βγάλουν έναν νέο υποψήφιο προς αποχώρηση μετά τον Ηλία... επέλεξαν τον Άνχελ για αυτή τη θέση.