MasterChef 8 (22/5): «Μου είχε λείψει το χιουμοράκι του» - "Βούιξε" το twitter με τον παίκτη που επέστρεψε ξανά στο παιχνίδι

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (22/5): «Μου είχε λείψει το χιουμοράκι του» -

Το βράδυ της Τετάρτης 22/5 οι παίκτες του MasterChef 8 ταξίδεψαν μέχρι τις Σπέτσες για να ετοιμάσουν το μενού σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο του νησιού. Την ξενάγηση σε αυτό, όμως, τους την έκανε ένας παλιός, αλλά αγαπητός παίκτης του ριάλιτι, με όλους να τον κοιτούν άναυδοι στην αρχή, καθώς η εμφάνισή του ήταν έκπληξη για εκείνους.

Ο λόγος για τον Ηλία Κιαζόλι που συμμετείχε πέρυσι στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά αυτή τη φορά είχε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Έδειξε στους διαγωνιζόμενους το μποστάνι του ξενοδοχείου, από το οποίο προμηθεύεται συνήθως τα υλικά για να φτιάχνει τα fusion πιάτα του, τα οποία δοκιμάζουν οι επισκέπτες που μένουν εκεί κάθε φορά.

Δείτε επίσης: Η σπαρακτική αλήθεια για τη ζωή του Ηλία Κιαζόλι - «Η αδελφή μου έχει πεθάνει όταν ήμουν 13 και...»

Οι αντιδράσεις στο twitter για την επιστροφή του Ηλία Κιαζόλι στο MasterChef 8

Δεν ήταν μόνο οι παίκτες, όμως, που ενθουσιάστηκαν με αυτή την επιστροφή, αλλά και οι τηλεθεατές, οι οποίοι έκαναν το twitter να "βουίξει" με τις αναρτήσεις τους για εκείνον. Είχε λείψει σε πολλούς απ' ότι φαίνεται, αφού με τις ατάκες του είχε γράψει ιστορία.