Survivor 22/5: «Αν μου βγήκε ο ώμος φεύγω από το παιχνίδι» - Σωριάστηκε και σφάδαζε από τους πόνους ο Φάνης Μπολέτσης

«Άκουσα ένα κρακ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 22/5: «Αν μου βγήκε ο ώμος φεύγω από το παιχνίδι» - Σωριάστηκε και σφάδαζε από τους πόνους ο Φάνης Μπολέτσης

Το βράδυ της Τετάρτης 22/5 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor και χωρίς να πουν πολλά πολλά αυτή τη φορά, οι κόκκινοι και οι μπλε βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό για να διαλέξουν τους Τούρκους παίκτες που συμπλήρωσαν τελικά την ομάδα τους, με το ματς να αρχίζει άμεσα.

Κατά τη διάρκεια αυτού όμως, αρκετά νωρίς, σημειώθηκε άλλος ένας σοκαριστικός τραυματισμός. Ο Φάνης, ο οποίος έχει ήδη τραυματίσει το χέρι του, έπεσε ξαφνικά κάτω και σφάδαζε από τον πόνο. Όλοι, μαζί με τους τραυματιοφορείς, συγκεντρώθηκαν γύρω του για να καταλάβουν τι συνέβη, μέχρι που αντιλήφθηκαν πως του είχε βγει ο ώμος.

Δείτε επίσης: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς - Παρενέβη η Κατερίνα Δαλάκα

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση στο Survivor

«Βγήκε ο ώμος και όταν άπλωσα το χέρι ξαναμπήκε», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος αφού κατάφερε να συνέλθει λιγάκι και ζήτησε αμέσως να επιστρέψει στο παιχνίδι για να τελειώσει τον αγώνα. Παρόλα αυτά του είπαν να πάρει τον χρόνο του και ανάλογα με το πως θα αισθανόταν να έβλεπε τι ήθελε να κάνει, αφού και οι συμπαίκτες του επέμεναν πως δεν χρειαζόταν να διακινδυνεύσει την υγεία του.

«Άκουσα ένα κρακ», συνέχιζε να λέει εκείνος μεταξύ άλλων, ενώ πάνω στην ένταση επισήμανε: «Αν μου βγήκε ο ώμος φεύγω από το παιχνίδι ρε», Στην συνέχεια, βέβαια, μπήκε ξανά στον στίβο μάχης και αφού ολοκλήρωσε το ματσάρισμά του κυκλοφορούσε με το χέρι του πρόχειρα δεμένο.

Δείτε επίσης: 4η ασυλία απόψε - Αυτή η ομάδα κερδίζει!