Survivor highlights 22/5: Ανησυχία με την παραμονή του Φάνη Μπολέτση - Ακόμα 2 παίκτες αποχώρησαν από το συμβούλιο του νησιού

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 22/5: Ανησυχία με την παραμονή του Φάνη Μπολέτση - Ακόμα 2 παίκτες αποχώρησαν από το συμβούλιο του νησιού

Ανησυχία προκλήθηκε στο χθεσινό 22/5 επεισόδιο του Survivor έπειτα από έναν τραυματισμό κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και με τις αποχωρήσεις από το συμβούλιο του νησιού λόγω υγείας.

Αναλυτικά τα 22/5 highlights του Survivor

«Αν μου βγήκε ο ώμος φεύγω από το παιχνίδι» - Σωριάστηκε και σφάδαζε από τους πόνους ο Φάνης Μπολέτσης

Οι Κόκκινοι και οι μπλε βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό για να διαλέξουν τους Τούρκους παίκτες που συμπλήρωσαν τελικά την ομάδα τους, με το ματς να αρχίζει άμεσα.

Κατά τη διάρκεια αυτού όμως, αρκετά νωρίς, σημειώθηκε άλλος ένας σοκαριστικός τραυματισμός. Ο Φάνης, ο οποίος έχει ήδη τραυματίσει το χέρι του, έπεσε ξαφνικά κάτω και σφάδαζε από τον πόνο. Όλοι, μαζί με τους τραυματιοφορείς, συγκεντρώθηκαν γύρω του για να καταλάβουν τι συνέβη, μέχρι που αντιλήφθηκαν πως του είχε βγει ο ώμος.

Δείτε επίσης: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς - Παρενέβη η Κατερίνα Δαλάκα

«Βγήκε ο ώμος και όταν άπλωσα το χέρι ξαναμπήκε», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος αφού κατάφερε να συνέλθει λιγάκι και ζήτησε αμέσως να επιστρέψει στο παιχνίδι για να τελειώσει τον αγώνα. Παρόλα αυτά του είπαν να πάρει τον χρόνο του και ανάλογα με το πως θα αισθανόταν να έβλεπε τι ήθελε να κάνει, αφού και οι συμπαίκτες του επέμεναν πως δεν χρειαζόταν να διακινδυνεύσει την υγεία του.

«Άκουσα ένα κρακ», συνέχιζε να λέει εκείνος μεταξύ άλλων, ενώ πάνω στην ένταση επισήμανε: «Αν μου βγήκε ο ώμος φεύγω από το παιχνίδι ρε», Στην συνέχεια, βέβαια, μπήκε ξανά στον στίβο μάχης και αφού ολοκλήρωσε το ματσάρισμά του κυκλοφορούσε με το χέρι του πρόχειρα δεμένο.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την 4η ασυλία της εβδομάδας

Και ενώ όλοι πίστευαν πως οι κόκκινοι θα κατάφερναν να πάρουν τη νίκη λόγω αυτής της άσχημης πτώσης, έγινε η ανατροπή και επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr οι μπλε κέρδισαν αυτή τη φορά, αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους τους με σχετικά μεγάλη διαφορά.

Ο Φάνης, λοιπόν, που είναι ο μόνος που είχε μείνει χωρίς να ψηφιστεί από την ομάδα του, την γλίτωσε για μία ακόμη φορά και έτσι οι κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού κάποιον δικό τους. Και εκεί οι επιλογές είναι λίγες, αλλά το θέμα είναι αν θα επιλέξουν να κινηθούν στρατηγικά ή αγωνιστικά.

Δείτε επίσης: «Θέλω να είμαι δίπλα του όσο μπορώ» - Η παίκτρια που έπαθε έρωτα με τον Φάνη Μπολέτση

Έφευγαν ένας ένας από το συμβούλιο - Η απάντηση του Φάνη για την αποχώρηση του και ο 4ος υποψήφιος

Στο συμβούλιο του νησιού οι παίκτες συζήτησαν μαζί με τον Γιώργο Λιανό όλα όσα συνέβησαν προηγουμένως, με σημαντικότερο σημείο τον σοκαριστικό τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, ρώτησε συγκεκριμένα τον παίκτη των μπλε για τη δήλωση που έκανε αφού σφάδαζε από τους πόνους, σχετικά με την οικειοθελή του αποχώρηση από το παιχνίδι. Τι σκεφτόταν εκείνη την ώρα και τι ήταν αυτό που τον συγκράτησε πριν το κάνει πράξη.

«Έχουμε περάσει όλα τα παιδιά τραυματισμούς, δυσκολίες, ψυχολογικές και σωματικές. Είναι πολύ δύσκολα τα συναισθήματα, γι' αυτό όταν έγινε το κρακ το είπα αυτό... Ήταν η πρώτη φορά. Ήταν μεγάλος φόβος, γιατί αν είχε βγει όλος ο ώμος δεν θα μπορούσα να συνεχίσω», είπε μεταξύ άλλων και εξήγησε τι του είπε ο γιατρός: «Ο γιατρός με συμβούλεψε να μην παίξω και να το δούμε αύριο».

Λίγο μετά ο Χριστόφορος Ταξίδης ζήτησε να αποχωρήσει για λίγο από το συμβούλιο, εξαιτίας του πόνου που αισθανόταν στο γόνατό του, ενώ και η Δώρα Νικολή, λόγω αδιαθεσίας, ζήτησε επίσης να φύγει για λίγο. Η άδεια τους δόθηκε φυσικά και οι δυο τους πήραν λίγο χρόνο για να συνέλθουν και να πάρουν την οποιαδήποτε βοήθεια από τους ειδικούς της παραγωγής.

Όση ώρα έλειπαν ξεκίνησε μία άλλη κουβέντα για το γεγονός πως ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους παράτησε τον αγώνα κάποια στιγμή λέγοντας πως έχει τελειώσει, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα, η οποία το θεώρησε άδικο και του το είπε, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν στην ψηφοφορία για τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας. Επέστρεψαν και η Δώρα με τον Χριστόφορο για την διαδικασία.

Οι κόκκινοι έπρεπε να αποφασίσουν εάν θα κινηθούν στρατηγικά στέλνοντας έναν πιο δυνατό αγωνιστικά παίκτη στον τάκο για να διώξουν έναν μπλε ή εάν θα κινηθούν με αγωνιστικά κριτήρια. Τελικά, επέλεξαν να κάνουν το δεύτερο και έτσι 4ος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.