Survivor spoiler 23/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Σε άσχημη θέση εκείνοι που δεν θα τα καταφέρουν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 23/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Απόψε, Πέμπτη 23/5, θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα, η οποία θα κλείσει με ένα έπαθλο επικοινωνίας, πολύ σημαντικό για όλους πια, μετά από τόσους μήνες που έχουν περάσει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και μία μονομαχία από την οποία θα βγει αυτόματα ένας ακόμη υποψήφιος προς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και δεν μπορεί κανείς εύκολα να προβλέψει ποια ομάδα θα φέρει τη νίκη αυτή τη φορά, καθώς όλη την εβδομάδα κερδίζουν μία οι κόκκινοι και μία οι μπλε και υποψήφιοι έχουν βγει ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Ντάνιελ Νούρκα και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Αντρική υπόθεση...

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor

Παρόλα αυτά, η πηγή του youweekly.gr από τον Άγιο Δομίνικο, μας μετέφερε με σιγουριά το χρώμα των αποψινών νικητών και δεν θα σας κρατήσουμε άλλο σε αγωνία. Εκείνοι που θα μιλήσουν επιτέλους με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι οι μπλε!

Δείτε επίσης: Survivor spoiler - Θα φύγει από το παιχνίδι τις επόμενες 24ωρες;

Τι άλλο θα δούμε σήμερα

Όπως φαίνεται στο trailer τα νεύρα καλά κρατούν. Ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι μέσα στην ένταση και στον αγώνα για το έπαθλο θα αρπαχτεί με τον Χριστόφορο Ταξίδη που λόγω τραυματισμού έχει επιλέξει να μην παίξει στο run.