My Style Rocks: Η Ζέτα Θεοδωροπούλου κέρασε γουρουνοπούλα τους κριτές! Έπιασε τόπο ο «μποναμάς»;

Η παίκτρια που κέρδισε τις εντυπώσεις στο σημερινό επεισόδιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η Ζέτα Θεοδωροπούλου κέρασε γουρουνοπούλα τους κριτές! Έπιασε τόπο ο «μποναμάς»;

Διαφορετικό τόνο είχε το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, καθώς οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να παρουσιάσουν outfits τα οποία μπορούσαν να σταθούν σε ένα καλοκαιρινό πανηγύρι σε χωριό. Οι περισσότερες δήλωσαν ότι δεν έχουν εμπειρία από αντίστοιχες εμφανίσεις, μεταξύ αυτών και η Ζέτα Θεοδωροπούλου που τόνισε ότι πέρσι πήγε για πρώτη φορά με τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη (δείτε εδώ τι δήλωσε για το διαζύγιό τους).

Παρόλα αυτά έδωσε το «κάτι παραπάνω» στην εμφάνισή της στο My Style Rocks, φέρνοντας όχι μόνο ένα outfit που ταίριαζε στην περίσταση, αλλά και ένα πιάτο με την παραδοσιακή γουρνοπούλα που προσφέρεται συνήθως στα πανηγύρια. Αμέσως μόλις έκανε την πασαρέλα της, η Ζέτα Θεοδωροπούλου το κέρασε στους κριτές. Τελικά έπιασε τόπο;

Η παίκτρια που εντυπωσίασε στο σημερινό My Style Rocks

Το χθεσινό μοίρασμα των διαγωνιζόμενων του My Style Rocks σε ομάδες έφερε τη μεγάλη ανατροπή στις βαθμολογίες. Οι συμμαχίες άλλαξαν και πλέον οι fashionistas κρατούν τους πιο υψηλούς βαθμούς για τα looks της ομάδας τους.

Η εμφάνιση της Ζέτας Θεοδωροπούλου μπορεί να συγκέντρωσε υψηλές βαθμολογίες, και ας μην της αρέσουν τα πανηγύρια όπως είπε, αλλά το look της (ούτε το κέρασμα) δεν ήταν αρκετό για να την φέρει στις πρώτες θέσεις. Εκεί την κέρδισε μία παντελώς πρωτάρα, η Casablanca που δήλωσε ότι δεν έχει πάει ποτέ σε πανηγύρι. Τελικά η πρώτη φορά ήταν και η τυχερή, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο σημερινό My Style Rocks.

Δείτε το βίντεο: