MasterChef 2024 – Η συζήτηση για την αρχηγία έφερε αντιδράσεις: «Το πήρε πιο προσωπικά ο Γιάννης»

Ο διαγωνισμός μπαίνει στην τελική του ευθεία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024 – Η συζήτηση για την αρχηγία έφερε αντιδράσεις: «Το πήρε πιο προσωπικά ο Γιάννης»

Στο χθεσινό επεισόδιο (Τετάρτη 22/5) η Ομαδική Δοκιμασία στο πανέμορφο και ιστορικό νησί των Σπετσών με θέμα την ελληνική αστική κουζίνα του περασμένου αιώνα, αποδείχτηκε πολύ δύσκολη και για τις δυο μπριγάδες του MasterChef, αν και όπως είπαν οι κριτές και τα δυο μαγειρικά στρατόπεδα παρουσίασαν καλά, όμορφα και νόστιμα πιάτα.

Πριν από την έναρξη της δοκιμασίας, οι διαγωνιζόμενοι μαζί με τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο συζητούσαν τα όσα διαδραματίστηκαν. Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πλέον, παίζουν ρόλο οι αρχηγοί στις μπριγάδες ή λειτουργούν περισσότερο ατομικά όσοι έχουν απομείνει στο MasterChef; Οι απόψεις διίστανται.

To ξέσπασμα του Γιάννη στο συμβούλιο του MasterChef

Η Χριστίνα υποστήριξε πως ένας αρχηγός μπορεί να ανεβάσει, αλλά και να ρίξει μία ομάδα, ωστόσο ο Γιάννης Κούρτογλου, που έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του ως τον μακροβιότερο αρχηγό, δεν μπόρεσε να... αφήσει ασχολίαστα τα όσα ειπώθηκαν. Δεν είναι η μοναδική φορά που τοποθετείται έντονα (δείτε εδώ την αντίδρασή του στην πρόσφατη δοκιμασία αποχώρησης)

Ο διαγωνιζόμενος από την γκρι μπριγάδας του MasterChef σημείωσε πως: «Θα ήθελα να απαντήσω στην Χριστίνα και να της πω ότι, όπως ένας αρχηγός μπορεί να σε ρίξει και να σε ανεβάσει, άλλο τόσο είναι και οι παίκτες. Ένας αρχηγός μόνος του δεν κάνει τίποτα, γι’ αυτό είμαστε και οι άλλοι. Πιστεύω ότι κανένας μόνος του δεν κάνει τίποτα, ούτε ο αρχηγός μπορεί να κάνει κάτι μόνος του αλλά ούτε και οι παίκτες μπορούν να κάνουν κάτι μόνοι τους».

«Νομίζω ότι το πήρε πιο προσωπικά ο Γιάννης», είπε γελώντας η Χριστίνα μιλώντας στην κάμερα του MasterChef. Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του, δε, ο διαγωνιζόμενος της γκρι μπριγάδας του MasterChef πρόσθεσε πως: «Ο Ηλίας είναι ένας καλός αρχηγός αλλά θέλει λίγο χρόνο. Αισθάνομαι το νεαρό της ηλικίας του και της εμπειρίας του, θα χρειαστεί να του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα. Δεν μπορώ να κρίνω λογικά γι’ αυτή τη δοκιμασία διότι ο Ηλίας φορούσε τη μαύρη ποδιά». Ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε πάντως ότι χρειάζεται περισσότερο ομαδική δουλειά από μέρος του Γιάννη...